Market

Ανάλαφρο στιλ με τα νέα Swatch Bijoux

 Νιώστε σαν πεταλούδα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372004-768474.jpg

Νιώστε ανάλαφρη σαν μια πεταλούδα με τα Farfallette, τη νέα συλλογή Swatch Bijoux στολισμένη με χαριτωμένες πεταλούδες για τις πιο μαγευτικές εμφανίσεις.

Η νέα συλλογή Bijoux της Swatch αποτελείται από μοντέρνα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και μενταγιόν σε κλασικά σχέδια με ξεχωριστό σχεδιασμό.

Η έμπνευση για αυτή την εντυπωσιακή συλλογή είναι οι "farfallette", ιταλική λέξη που σημαίνει μικρές πεταλούδες. Η συλλογή Farfallette αποτελείται από δύο είδη υλικών - ανοξείδωτο ατσάλι καλυμμένο με μια λαμπερή ασημί επίστρωση ή καλυμμένο με επίστρωση ροζ-χρυσού PVD.

Στην ασημί εκδοχή, η πεταλουδίτσα μπορεί να φορεθεί και από τις δύο πλευρές (από τη μια σε ροζ απόχρωση και από την άλλη σε γαλάζια) δημιουργώντας έτσι έναν εύκολο τρόπο να αλλάζει κανείς το στυλ του ανάλογα με τη διάθεσή.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που κάνει τη διαφορά είναι τα δαχτυλίδια που προσαρμόζονται σε κάθε δάχτυλο για να προσφέρουν άνεση ακόμη και στα πιο πολυάσχολα χέρια.

Το να προσθέσει κανείς στην εμφάνισή του μια νότα εκλεπτυσμένης κομψότητας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο από ότι με τα νέα Swatch Bijoux.

Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται άψογα με το αγαπημένο σας ρολόι Swatch, είτε για μια συγκεκριμένη περίσταση είτε για μια ζωή!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ