Market

Μια Ελλάδα γεύσεις

Θεματικές ελληνικές εβδομάδες στα LIDL. Γιατί αυτός ο τόπος αξίζει!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338199-703453.jpg

Συνεχίζοντας το γευστικό της ταξίδι στους ελληνικούς τόπους, κάνει από 30 Ιανουαρίου στάσεις στη Στερεά Ελλάδα, τα νησιά και την Πελοπόννησο, φιλοξενώντας στα ράφια όλων των καταστημάτων της προϊόντα των περιοχών αυτών.

Λουκάνικα με πορτοκάλι/ πράσο Στερεάς Ελλάδας, παραδοσιακό τυροπιτάρι και τηγανόψωμο Εύβοιας, γάλα κατσικίσιο και φέτα βαρελίσια Στερεάς Ελλάδας, χωριάτικο σαλάμι Καρπενησίου, ε.π ελαιόλαδο Καλαμάτας, παραδοσιακές μαρμελάδες Ηλίας, γραβιέρα Νάξου, ούζο Μυτιλήνης είναι μόνο λίγα από τα προϊόντα που θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν οι καταναλωτές από τα ράφια των καταστημάτων της Lidl Hellas.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα και διατίθενται στις ανταγωνιστικότερες τιμές και στην άριστη ποιότητα που εδώ και χρόνια η Lidl εγγυάται για τους καταναλωτές.

Μέσα από τις θεματικές ελληνικές εβδομάδες που φιλοξενεί η Lidl Hellas στα καταστήματά της ταξιδεύουμε κάθε φορά σε διαφορετικούς τόπους, ενισχύοντας τους τοπικούς προμηθευτές και προωθώντας τα τοπικά ελληνικά προϊόντα.

Στόχος της εταιρείας παραμένει η ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και αυτό το επιτυγχάνει αποτελεσματικά μέσα από τη συνεργασία της με 3.321 Έλληνες προμηθευτές και παρόχους υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στην παροχή προϊόντων μόνιμης γκάμας συνεργάζεται με περισσότερους από 230 Έλληνες προμηθευτές, ενώ πάνω από το 80% του τζίρου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών και πάνω από το 96% των φρέσκων κρεάτων της προέρχεται από Έλληνες προμηθευτές.

Γιατί αυτός ο τόπος αξίζει!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ