Market

Η Tissot Λανσάρει το Πρώτο Ρολόι Tissot PRS 516 NBA Championship Watch 2016

115151-718269.jpg
Market News
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
333024-690416.jpg

Οι Πρωταθλητές του NBA, Cleveland Cavaliers ανακοίνωσαν ότι η ομάδα υπέγραψε συμφωνία πολυετούς συνεργασίας με την Tissot, ανακηρύσσοντάς την το Επίσημο Ρολόι των Cleveland Cavaliers. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας που ο επίσημος συνεργάτης της είναι μία ωρολογοποιία.

Με αυτήν τη συνεργασία, η Tissot θα έχει εκτενή ψηφιακό προγραμματισμό και παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προωθητικές λοταρίες, διαφημίσεις εντός του γηπέδου και προσφορές.

Francois Thiebaud coach Tyronn Lue Tissot PRS 516Francois Thiebaud coach Tyronn Lue Tissot PRS 516

Επιπλέον, η Tissot θα λανσάρει το πρώτο ρολόι του πρωταθλήματος, το Tissot PRS 516 NBA Championship Watch 2016. Το ρολόι αυτό σχεδιάστηκε ειδικά για τους Cleveland Cavaliers, την Πρωταθλήτρια ομάδα του 2016, και απεικονίζει το λογότυπο του πρωταθλήματος με το τρόπαιο Larry O’Brien στο καπάκι. Το ρολόι - χρονογράφος είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με ροζ χρυσή PVD επίστρωση, ενώ διαθέτει κεραμική στεφάνη και μαύρο δερμάτινο λουράκι. Την 1η Δεκεμβρίου θα διατεθούν για προπώληση 100 ρολόγια στο Κατάστημα της Ομάδας των Cavaliers στην Quicken Loans Arena και στο www.cavaliersteamshop.com.

Francois Thiebaud Jefferson Richard PRS516Francois Thiebaud Jefferson Richard PRS516

«Καλωσορίζουμε με υπερηφάνεια την Tissot στην οικογένεια των Cavaliers και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε αυτήν την πρωταθλήτρια ελβετική ωρολογοποιία στους ένθερμους υποστηρικτές μας στο Βορειοανατολικό Οχάιο», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος των Cavaliers, Len Komoroski. «Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά αυτής της νέας συνεργασίας είναι ότι δίνεται η ευκαιρία στους φιλάθλους μας να αποκτήσουν ένα ρολόι που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους Cavaliers από μία εταιρεία φημισμένη παγκοσμίως για την ποιότητα των ρολογιών της».

Η Tissot είναι, επίσης, ο Επίσημος Χρονομέτρης του NBA, γεγονός που οδήγησε στην εισαγωγή του πρώτου ενιαίου ρολογιού των 24 δευτερολέπτων, καθώς και συστημάτων χρονομέτρησης και στις 29 αρένες του NBA. Το νέο σύστημα της Tissot μεταδίδει ταυτόχρονα ακριβή χρονομετρικά δεδομένα σε όλους τους πίνακες αποτελεσμάτων του γηπέδου και στον εξοπλισμό βίντεο της Quicken Loans Arena. Το νέο σύστημα χρονομέτρησης προσφέρει ενισχυμένη ορατότητα και βελτιωμένο παιχνίδι σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές.

Francois Thiebaudcoach Tyronn Lue Tissot PRS 516Francois Thiebaudcoach Tyronn Lue Tissot PRS 516

«Η Tissot καλωσορίζει με υπερηφάνεια τη φετινή Πρωταθλήτρια ομάδα του NBA, τους Cleveland Cavaliers, στη διακεκριμένη οικογένεια των συνεργάτιδων ομάδων» δήλωσε ο Πρόεδρος της Tissot François Thiébaud. «Έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το πρώτο ρολόι της ομάδας, το Tissot PRS 516 NBA Championship Watch 2016. Οι Cleveland Cavaliers αποτελούν πρότυπο του στιλ εντός και εκτός γηπέδου, και διαθέτουν πλέον ρολόγια που προσφέρουν ακρίβεια στην καθημερινότητά τους. Το Cleveland είναι σημαντική αγορά για την Tissot και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους τοπικούς φιλάθλους μοναδικές εμπειρίες που τιμούν τη χρονομέτρηση και το μπάσκετ».

Kyrie Irving Cleveland Cavaliers Francois Thiebaud Chris Paul Blake Griffin LA Clippers

Kyrie Irving Cleveland Cavaliers Francois Thiebaud Chris Paul Blake Griffin LA Clippers


Σχετικά με τους Cleveland Cavaliers

Ο οργανισμός Cleveland Cavaliers, πρωταθλήτρια ομάδα του NBA για το 2016, ανήκει κατά πλειοψηφία στον Dan Gilbert, διευθυντή και ιδρυτή της Quicken Loans, Inc., στους Αντιπροέδρους Jeff Cohen και Nate Forbes, και στον Διευθύνων Σύμβουλο Len Komoroski. Της ομάδας ηγούνται ο Γενικός Διευθυντής David Griffin και ο Βασικός Προπονητής Ty Lue. Το 2016, οι Cavaliers έγραψαν ιστορία κατακτώντας για λογαριασμό του Cleveland το πρώτο κορυφαίο πρωτάθλημα τους εδώ και 52 χρόνια, μετά τη νίκη τους επί των Golden State Warriors στους τελικούς του NBA.  Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του NBA που μία ομάδα ανέτρεψε το εις βάρος της 3-1 σε νίκες και αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια του NBA. Η ομάδα συνεχίζει το ταξίδι της με στόχο το πρωτάθλημα παρέχοντας στους φιλάθλους την καλύτερη εμπειρία στο NBA με μία εκπληκτική παρουσίαση των αγώνων, κοινοτική υποστήριξη και δέσμευση, προγράμματα και εγκαταστάσεις φιλικές προς τους φιλάθλους, τεχνολογία αιχμής και πολλά άλλα στην Quicken Loans Arena — αλλιώς “The Q.” Ο οργανισμός κατέχει και φέρει την ευθύνη λειτουργίας της ομάδας χόκεϊ Cleveland Monsters (AHL), της ομάδας ράγκμπι Cleveland Gladiators (AFL) και της Canton Charge  – ομάδα της NBA Development League που εδρεύει στο γειτονικό Canton του Οχάιο.


Σχετικά με την TISSOT

Το + στο λογότυπο της Tissot συμβολίζει την ελβετική ποιότητα και αξιοπιστία που έχει επιδείξει η μάρκα από το 1853. Τα ρολόγια της, τα οποία πωλούνται σε πάνω από 160 χώρες, είναι αυθεντικά, λειτουργικά, κατασκευασμένα με ειδικά υλικά, ενώ διακρίνονται για την προηγμένη τεχνολογία και τον λεπτομερή σχεδιασμό τους. Η Tissot παραμένει πιστή στην υπογραφή της “Innovators by Tradition” («Καινοτόμοι από Παράδοση»). Η υψηλή ποιότητα της μάρκας έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα. Η Tissot έχει ορισθεί Επίσημος Χρονομέτρης και Συνεργάτης πολλών αθλημάτων και διοργανώσεων, όπως το μπάσκετ, με το NBA, το FIBA και το CBA, η ποδηλασία με το Tour de France και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας UCI, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με το MotoGPTM και το Πρωτάθλημα FIM World Superbike, και το ράγκμπι με το Πρωτάθλημα RBS 6 Nations, το TOP14, τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ράγκμπι και τα Challenge Cups. Αποτελεί, επίσης, Επίσημο Χρονομέτρη των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων ξιφασκίας, χόκεϊ επί πάγου και AFL.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ