Market

To Χριστουγεννιάτικο Swatch έφτασε

Ένα χειμερινό παραμύθι

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331434-686646.jpg

Μια φορά και έναν καιρό σε ένα χωριό στη μακρινή βόρεια Φινλανδία…ο αέρας ήταν κρύος σχεδόν παγωμένος, τα δέντρα είχαν καλυφθεί από ένα παχύ στρώμα αφράτου λευκού χιονιού και οι κάτοικοι του χωριού ήταν απασχολημένοι με τις τελικές προετοιμασίες για τις επερχόμενες γιορτές. 

Τα ξύλινα σπιτάκια ήταν στολισμένα και μια μυρωδιά σπιτικών gingerbread μπισκότων πλανιόταν στον αέρα. 

Όλοι πηγαινοέρχονταν χαρούμενοι. Όλοι, εκτός από τον Μάγκνους, τον ταχυδρόμο, που ήταν πολύ αγχωμένος - έχασε ένα δέμα κατά τη διάρκεια των παραδόσεων. Κάποιος δεν θα έβρισκε το δώρο του κάτω από το φωτισμένο δέντρο απόψε και γι’ αυτό θα έφταιγε ο Μάγκνους. Μέσα στην απόγνωσή του περπάτησε όλη τη διαδρομή πίσω περνώντας από κάθε σπίτι και προσπαθώντας να βρει το χαμένο κουτί. Το θυμόταν καλά – ήταν ένα πανέμορφο γαλάζιο σπιτάκι από χαρτόνι με γιορτινά λευκά σχέδια. Στην πραγματικότητα έμοιαζε λίγο με το δικό του σπίτι. 

Ο Μάγκνους περιπλανιόταν στο κρύο χιόνι, ψάχνοντας εναγωνίως για το δώρο που είχε χαθεί. Όταν πια είχε παγώσει για τα καλά και ήταν ένα βήμα πριν τα παρατήσει, το βρήκε κάτω από ένα τεράστιο έλατο! Πλημμυρισμένος από χαρά και ανακούφιση, το άρπαξε και έψαξε για τη διεύθυνση παράδοσης, πάνω στην ώρα για τη μεγάλη γιορτή. 

Έκπληκτος, ανακάλυψε ότι στην ετικέτα αποστολής ήταν γραμμένο το όνομά του. Δεν πίστευε ότι έχασε και βρήκε το δικό του δώρο, ήταν όμως τόσο περίεργος να ανακαλύψει τι έκρυβε μέσα του το πακέτο που το άνοιξε ευθύς αμέσως. Και αντίκρισε το πιο όμορφο ρολόι που είχε δει ποτέ στη ζωή του: το νέο Swatch Seasons Special, GOD JUL. Το ιριδίζον καντράν του θύμιζε τα φώτα του Βορρά που τόσο πολύ αγαπούσε. Χιονονιφάδες χόρευαν στο μυαλό του Μάγκνους και τελικά κατέληγαν στο τζάμι και το λουράκι του ρολογιού. Ήταν το τέλειο δώρο για τον ταχυδρόμο που πάντα τα έβγαζε πέρα ίσα ίσα με το χρόνο. 

Όταν ανακάλυψε και τα γυαλιά ηλίου Swatch -The eyes of Santa – που ταίριαζαν απόλυτα με το ρολόι σκέφτηκε ότι θα ήταν το τέλειο δώρο για την αγαπημένη του σύζυγο και έτσι ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Ή τουλάχιστον στη Βόρεια Σκανδιναβία… 


Swatch Seasons Special, GOD JUL.

GOD JUL: €90


THE EYES OF SANTA: €110

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ