Market

Φόρεσε ένα Wrangler…

Δείξτο στο Instagram και κέρδισε δώρα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330272-683364.png

Έχεις προσωπικότητα, έχεις όνειρα, έχεις δύναμη. Είσαι από αυτά τα κορίτσια που έχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν από το νούμερο του τζην τους. Άρα, είσαι more than a bum. Τότε φόρεσέ το, δείξτο, πες το!

Για σένα, η Wrangler παρουσιάζει τη σειρά Body Bespoke, σχεδιασμένη για να εφαρμόζει τέλεια, σε όλα τα μεγέθη.

«Body Bespoke» είναι η γυναίκα που ξέρει τη δύναμή της, αναλαμβάνει δράση και νιώθει άνετα σε όλες τις συνθήκες- και σε όλα τα ρούχα. Αφού ξέρεις ότι κι εσύ είσαι “more than a bum” πες το στο Instagram και κέρδισε δώρα, από τη Wrangler, ειδικά για σένα.

Για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό πρέπει μόνο να φορέσεις ένα τζην της Wrangler- αρκεί και μόνο να το δοκιμάσεις σε κάποιο από τα καταστήματά μας- και να φωτογραφηθείς, όπως σου αρέσει. Ανέβασε τη φωτογραφία σου στο λογαριασμό σου στο Instagram, με το hashtag #MoreThanABumGr και πες στους φίλους σου να δείξουν πόσο τους αρέσει- και πόσο συμφωνούν ότι αυτό ακριβώς είσαι. Οι τρεις φωτογραφίες με τα περισσότερα likes θα κερδίσουν Wellness Rituals αξίας 120 ευρώ το καθένα.

Φόρεσε ένα Wrangler… Δείξτο στο Instagram και κέρδισε δώρα

Εσύ που συμφωνείς ότι οι γυναίκες είναι “more than a bum”, κάνε τη δική σου δήλωση, με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό και κέρδισε δώρα wellness, γιατί σου αξίζει.

Η ενέργεια διαρκεί από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, οπότε και θα προκύψουν οι 3 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes που κερδίζουν. Αναλυτικά οι όροι και οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού στη σελίδα Lee & Wrangler Jeans στο Facebook.

#MoreThanABumGr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ