Market

Kratisinow.gr

Δες τον Μάκη Δημάκη στον «Βοτανικό»

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327127-675710.jpg

Από το 2004 που άνοιξε ο «Βοτανικός» έχει φιλοξενήσει στη σκηνή του μερικούς από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Αντύπας, ο Νίκος Μακρόπουλος, είναι λίγοι από τους καλλιτέχνες που έδωσαν στο κοινό της πόλης να καταλάβουν τι σημαίνει αληθινή ψυχαγωγία ή διασκέδαση. Φέτος το εγχείρημα που πραγματοποιείται στο χώρο του «Βοτανικός», είναι πάλι φιλόδοξο. Ο Μάκης Δημάκης, που μας έρχεται από τη συμπρωτεύουσα, παίρνει το τιμόνι του μαγαζιού. Η δυνατή φωνή του θα αντηχήσει στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός από τις 30 Σεπτεμβρίου για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μάκης Δημάκης

Ο Μάκης Δημάκης έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, στην οποία έχει ήδη καθιερωθεί ως ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, έτοιμος να κερδίσει το κοινό με τις επιτυχίες του «Εγώ δεν μπορώ», «Τάμα» κ.ά. (Μην ξεχνάμε πώς έτσι συνέβηκε με πολλούς από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές μας. Αποθεώθηκαν πρώτα στη συμπρωτεύουσα πριν κατέβουν στην Αθήνα). Που θα εμφανίζεται; Μα που αλλού; 

Σε ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα των Αθηνών, το «Βοτανικός». Από τα τέλη Σεπτεμβρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο δεν έχετε παρά να μπείτε εδώ και να κλείσετε θέση στην καθαρόαιμη λαϊκή διασκέδαση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ