Market

Το Hard Rock Café Athens γιορτάζει μαζί σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

«Rock Me Like You Do!» - Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319449-628497.jpg

To Hard Rock Cafe Athens σας περιμένει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με πιο ροκ νότα!

Με «Rock Me Like You Do» διάθεση διάχυτη σε όλο το χώρο, ένα special menu για τους ερωτευμένους και rock ερωτικές μπαλάντες –γιατί o έρωτας είναι Rock!- από τον Resident DJ, σας περιμένουν στο Hard Rock Café Athens, στην Αδριανού 52 στο Μοναστηράκι.

Special Menu

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Hard Rock Café Athens έχει ετοιμάσει ξεχωριστές γευστικές προτάσεις για τους ερωτευμένους! Σας καλωσορίζει με ένα prosecco, ενώ το special menu έχει επιλογές ορεκτικών για ζευγάρια, όπως η σαλάτα Chicken Caesar ή το Lover's Combo για 2 άτομα!

Στα κυρίως πιάτα, δεν λείπουν οι απολαυστικές εναλλακτικές, όπως το Honey Mustard Grilled Chicken Sandwich ή τα Legendary Hard Rock Cafe burgers ή το Veggie Leggie burger για τους χορτοφάγους της παρέας. Το special menu ολοκληρώνεται με το λαχταριστό επιδόρπιο για 2 άτομα, το Hot Fudge Brownie – που θα σας φέρει πιο κοντά στην ροκ γλύκα!

Κόστος: €25 το άτομο.

image

Δώρα που ροκάρουν και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αν ψάχνετε ένα δώρο για το ταίρι σας με rock style, επιλέξτε το Hard Rock Valentine’s Pin, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ημέρα των ερωτευμένων! Το Rock Shop διαθέτει ακόμα, μια μοναδική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ εμπνευσμένη από τη rock ‘n’ roll κουλτούρα, τους θρύλους της ροκ, και όχι μόνο, σκηνής, καθώς και συλλεκτικά Hard Rock Café είδη, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το κατάστημα της Αθήνας. Αναζητήστε τα και δώστε ένα Glam Rock look στην εμφάνιση σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή ακόμα καλύτερα δωρίστε τα στο ταίρι σας!

Hard Rock Café Αθήνα

Αδριανού 52, Μοναστηράκι, Αθήνα

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το τμήμα εκδηλώσεων στο +302103245170 ή στείλτε email

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ