Market

HORECA, μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

Μια µεγαλειώδης διοργάνωση µε 55Ο εκθέτες

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319193-628200.jpg

Μια µεγαλειώδης διοργάνωση µε 55Ο εκθέτες, αµέτρητες εκδηλώσεις & εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, αναµένεται να μονοπωλήσει και φέτος το ενδιαφέρον σύσσωµου του κλάδου της Ξενοδοχίας και της Μαζικής Εστίασης! Η 11η HORECA 2016 θα αφήσει εποχή!

Με εντατικούς ρυθµούς προετοιµάζεται για τη μεγαλύτερη διοργάνωσή της μέχρι σήµερα η HORECA, που θα πραγµατοποιηθεί από 12-15 Φεβρουαρίου 2016 στο MetropolitanExpo! Η έκθεση που αποτελεί το πλέον σηµαντικό εµπορικό φόρουµ για τους επαγγελµατίες του κλάδου των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, πιστή στις αρχές και την αποστολή της, έρχεται να συµβάλλει στην ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος µε συνέπεια, επαγγελµατισµό, αναβαθµισµένους τοµείς και πρόγραµµα.

55O εκθέτες, σε 5O.OOO τ.µ.!55O εκθέτες, σε 5O.OOO τ.µ.!

Λίγες μέρες έµειναν πριν από τα εγκαίνια της 11ης HORECA και όπως φαίνεται, η συγκεκριµένη διοργάνωση θα μείνει στην ιστορία ως η μεγαλύτερη HORECA όλων των εποχών! Με ένα υπερπλήρες πρόγραµµα παράλληλων εκδηλώσεων -στοχευµένων στις ανάγκες κάθε κλάδου- και τη συµµετοχή περισσότερων από 500 εκθετών, θα εκτείνεται σε 50.000τ.µ., ξεπερνώντας κάθε προηγούµενο ρεκόρ της! Όλες οι σύγχρονες προτάσεις της αγοράς, οι νέες τάσεις, οι καινοτοµίες και οι λύσεις σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών θα παρουσιαστούν και φέτος στη HORECA, εκεί που χτυπά κάθε χρόνο η καρδιά ολόκληρου του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

horecaexpo.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ