Market

Χρυσή Διάκριση Υπεροχής για την Ideales

Η αξιοπιστία και τα προϊόντα ασυναγώνιστης αξίας, διατηρούν την Ideales μακράν στην πρώτη θέση στο χώρο της

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
319010-627887.jpg

Η Ideales διακρίθηκε και πάλι με το Χρυσό Βραβείο Dealer 2015 για την άριστη εξυπηρέτηση των Πελατών της, το εξαιρετικό μάρκετινγκ και τις αυξημένες πωλήσεις στις μονάδες Υδροθεραπείας Ideales Spa. Αυτή η πανευρωπαϊκή διάκριση της απονεμήθηκε στη Βουδαπέστη, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού συνεδρίου 2016 της Καναδικής Hydropool - της μεγαλύτερης βιομηχανίας Spa του κόσμου.

Τα προηγμένης τεχνολογίας Ideales Spa είναι μονάδες Υδροθεραπείες (hot tubs), που απευθύνονται τόσο στις ξενοδοχειακές μονάδες που γνωρίζουν πώς να υπερέχουν από τους ανταγωνιστές τους, όσο και σ’ εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν την υπέρτατη ευεξία και υγεία στο χώρο τους.

Η αξιοπιστία και τα προϊόντα ασυναγώνιστης αξίας, διατηρούν την Ideales μακράν στην πρώτη θέση στο χώρο της πισίνας και του spa στην Ελλάδα. Είναι η μόνη εταιρία πισίνας & spa παγκοσμίως με τόσες πολλές πιστοποιήσεις, βραβεύσεις και αναγνωρίσεις, οι οποίες αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι εταιρίες που ειλικρινά σέβονται τους καταναλωτές και έχουν μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των Πελατών τους, εξακολουθούν - ανεξαρτήτως συνθηκών - να κάνουν σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη.

Επισκεφθείτε σήμερα ένα πρότυπο κατάστημα Ideales και κάντε την απόλαυση τρόπο ζωής!

Όμιλος Ideales 2106148400

Βουτήξτε στο http://www.ideales.gr/


Φωτογραφία: Ο Κωνσταντίνος Σταυρίδης παραλαμβάνει το πανευρωπαϊκό βραβείο από τους Laurent Besson CSO, David Jackson President και Stephane Barralis CMO.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ