Market

O Κωτσόβολος κλείνει τα 65

και το γιορτάζει με ένα μαγικό «ταξίδι στην τεχνολογία» 13-15/11

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113569-225266.jpg

Φαντάσου ότι ανοίγεις μια πόρτα και βρίσκεσαι σε ένα χώρο όπου συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούσες να φανταστείς. Πράγματα που έρχονται από το μέλλον, το κοντινό ή το μακρινό, ίσως και από το παρόν, αλλά δεν τα γνώριζες. Ένα μαγικό ταξίδι στην τεχνολογία, στο οποίο μας καλεί όλους η εταιρεία Κωτσόβολος, η οποία κλείνει τα 65 της χρόνια και το γιορτάζει με ένα τριήμερο event με ελεύθερη είσοδο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Στο φεστιβάλ αυτό χωρούν όλοι. Οι μικροί techies θα κάνουν μια αξέχαστη διαδρομή στο χρόνο στο Μουσείο Τεχνολογίας και θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου, ενώ οι μεγαλύτεροι θα έχουν την τύχη να απολαύσουν μια απροσδόκητη ξενάγηση στην τεχνολογία του μέλλοντος αλλά και στο Έξυπνο Σπίτι του αύριο.

Ακόμη, workshops μόδας, μουσικής και μαγειρικής γιατί, είπαμε, η τεχνολογία μας αφορά όλους και όχι μόνο τα nerds που βλέπεις σε αμερικάνικες ταινίες. Όλες τις απαντήσεις για το τι μας φέρνει η τεχνολογία στο άμεσο μέλλον θα έχουν η fashionista Αννούσα Μελά, ο πασίγνωστος μουσικός Stereo Mike και η food blogger Εμμανουέλα Κόκκαλη.

Μαζί με όλα τα παραπάνω, γκουρού της τεχνολογίας θα μιλήσουν για ό,τι καινούργιο συμβαίνει, ενώ για τους αμετανόητους gamers υπάρχει διαγωνισμός: Θα αναμετρηθούν με τους καλύτερους Έλληνες παίκτες στο PRO Evolution Soccer με έπαθλο πλούσια δώρα. Ραντεβού όλοι εκεί!


Info: 13-15 Νοεμβρίου, «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, 10.00-21.00, με ελεύθερη είσοδο. www.kotsovolos.gr, #taxidistintexnologia

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ