Market

Η Coca- cola δίπλα στα παιδιά των παιδικών χωριών SOS

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11099-35496.jpg

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Coca-Cola διοργάνωσε μια μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στα Παιδικά Χωριά SOS, προσκαλώντας περισσότερα από ογδόντα παιδιά, όλων των ηλικιών, να απολαύσουν όλοι μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων. Η Coca-Cola έστειλε ένα γιορτινό μήνυμα αγάπης και χαράς, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό γεμάτο συναρπαστικές δραστηριότητες, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και πολλά παιχνίδια. Κοντά στην Coca-Cola και τα Παιδικά Χωριά SOS, βρέθηκαν και οι καλλιτέχνες του X-Factor, Γρηγόρης Γεωργίου, Νίκη Πόντε, Χάρης Αντωνίου και T.U., οι οποίοι τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Με ξεχωριστό τρόπο συνέβαλε στη γιορτή και το ανθρώπινο δυναμικό της Coca-Cola, συγκεντρώνοντας επιπλέον παιχνίδια και χριστουγεννιάτικα στολίδια για τα παιδιά. 

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα, κυριάρχησαν τα ξεχωριστά παιχνίδια και το πλούσιο, Χριστουγεννιάτικο γεύμα που πρόσφερε η Coca-Cola. Το κλείσιμο της γιορτής επιφύλασσε μια ακόμη μοναδική έκπληξη για τα παιδιά, καθώς μαζί τους βρέθηκε ο Άγιος Βασίλης, για να τους μοιράσει δώρα και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Παράλληλα με τη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής, η Coca-Cola, προχώρησε και στην οικονομική υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό και την αναγνώριση της εταιρείας στο σημαντικό έργο που επιτελούν, προσφέροντας στέγη και οικογενειακή φροντίδα.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ