Market

“Κερδίστε ένα ρολόι Tissot”, Διαγωνισμός στο Facebook

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έξι τυχεροί διαγωνιζόμενοι θα κερδίσουν ρολόγια  Tissot σε ένα φοβερό Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό!

Αισθάνεστε τυχεροί αυτές τις γιορτές; Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό “Κερδίστε ένα ρολόι Tissot”! Η διάσημη μάρκα Ελβετικών ρολογιών χαρίζει έξι από τα υπέροχα ρολόγια της αυτή την εορταστική περίοδο σε ένα διαγωνισμό στην δημοφιλή σελίδα της στο Facebook. 

Πόσο καλά γνωρίζετε τους πρεσβευτές της μάρκας Tissot;” είναι η κύρια ερώτηση στον διαγωνισμό που είναι ανοιχτός αποκλειστικά τους φίλους της σελίδας της Tissot στο Facebook. Οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που αφορούν τέσσερεις από τους πρεσβευτές της Tissot: την οδηγό αγώνων NASCARâ Danica Patrick; τον star του NBA Tony Parker; τον Ευρωπαϊκό Παίκτη Ποδοσφαίρου της Χρονιάς 2001 Michael Owen; και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP 2006, Nicky Hayden.

Οι συμμετέχοντες που θα απαντήσουν σωστά σε τρεις τουλάχιστον ερωτήσεις, μπαίνουν αυτόματα στην τελική λίστα κλήρωσης του διαγωνισμού. 

Ο διαγωνισμός “Κερδίστε ένα ρολόι Tissot” τελειώνει τα μεσάνυχτα στις 9 Ιανουαρίου 2011. Οι έξι τυχεροί της κλήρωσης θα ενημερωθούν μέσω e-mail στις 10 Ιανουαρίου 2011 και τα αποτελέσματα θα βγουν και στην σελίδα της Tissot στο Facebook.

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, παρακαλώ πληκτρολογήστε www.facebook.com/tissot και γίνετε φίλος της σελίδας.

Καλή τύχη και Καλές Γιορτές από όλη την ομάδα της Τissot!