Advertorial

Φάκελος Σνόουντεν. Η ιστορία του Νο 1 καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο

Κερδίστε 5 βιβλία από το Cosmotebooks.gr

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
81155-164038.jpg

H ιστορία των ενεργειών του ανθρώπου που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το διαδίκτυο. Η ζωή του Έντουαρντ Σνόουντεν, ίσως του πιο πολυσυζητημένου ανθρώπου στον κόσμο μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου. Η διαρροή απόρρητων πληροφοριών από έναν πρώην εργαζόμενο στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Αμερικής που συντάραξε τους παγκόσμιους ηγέτες, η ζωή του που μοιάζει με θρίλερ και η μέχρι τώρα πορεία του.

Ο βραβευμένος δημοσιογράφος της Guardian και συγγραφέας του βιβλίου, Λουκ Χάρντινγκ, δίνει τις δικές του απαντήσεις και αναλύει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από ένα πρόσωπο-μύθο. Ο Λουκ Χάρντινγκ είναι ομιλητής στο TEDx Athens και το Cosmotebooks.gr παρουσιάζει εκεί την πρωτότυπη εικονική βιβλιοθήκη του, που περιέχει βιβλία των ομιλητών που συμμετέχουν στο TEDx Athens.

image

Η Athens Voice και το Cosmotebooks.gr δίνουν 5 αντίτυπα του βιβλίου «Φάκελος Σνόουντεν. Η ιστορία του Νο 1 καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο». Στείλτε με email στο contest@athensvoice.gr το ονοματεπώνυμό σας με θέμα τη λέξη «βιβλίο» μέχρι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ