Advertorial

Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Μετά τον Γιανγκ

Μία συγκινητική εξερεύνηση της φύσης, της ψυχής και της μνήμης

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κόλιν Φάρελ και η Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ στην ταινία «Μετά τον Γιανγκ»
Ο Κόλιν Φάρελ και η Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ στην ταινία «Μετά τον Γιανγκ» © After Yang

Διαγωνισμός Athens Voice: 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας «Μετά τον Γιανγκ» του Κογκονάντα στον κινηματογράφο Νιρβάνα Cinemax.

Όταν ο Γιανγκ, το αγαπημένο και πολύτιμο ανδροειδές που συντροφεύει την κόρη του Τζέικ (Κόλιν Φάρελ) παθαίνει σοβαρή βλάβη, ο ανήσυχος πατέρας αναζητεί τρόπο να τον επισκευάσει. Στην πορεία, ο Τζέικ ανακαλύπτει ότι η ζωή τον προσπερνά και αναζητά να συνδεθεί ουσιαστικά με τη σύζυγο του (Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ) και την κόρη του.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΓΚ (After Yang) | Trailer

Ο ιδιαίτερος δημιουργός από τη Νότιο Κορέα, που έχει κλέψει τις καρδιές του κοινού και των κριτικών με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο Columbus, επιστρέφει με τη δεύτερη ταινία του, μία συγκινητική και λυρική εξερεύνηση της φύσης της ψυχής και της μνήμης. Ο Κογκονάντα σκηνοθετεί τον Κόλιν Φάρελ βασισμένος σε ένα φουτουριστικό διήγημα όπου τα ανθρωπόμορφα ρομπότ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας. Η εύθραυστη ερμηνεία του Κόλιν Φάρελ συνοδεύεται από τους εξαιρετικούς Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ, Τζάστιν Μιν, Μαλέα Εμμα Τζαντραγουιτζάζα, Σαρίτα Τσάντχερι, Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ, Ρίτσι Κόστερ και Χάλεϊ Λου Ρίτσαρντσον. Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών στα πλαίσια του τμήματος Ένα Κάποιο Βλέμμα, ενώ προβλήθηκε και στο Φεστιβάλ Σάντανς.
 
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 
Η ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 20 τυχερούς να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Μετά τον Γιανγκ» στον κινηματογράφο Νιρβάνα Cinemax, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαρτίου στις 20.00 (ώρα προσέλευσης 19:30). Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονομάτεπώνυμό σας και γράφοντας «After Yang» στο θέμα μέχρι τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, στις 20.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email την επόμενη ημέρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ