Advertorial

Με «Οδηγό την αλληλεγγύη» η UTC «μεταφέρει» μηνύματα ανθρωπιάς

Η UTC θα καλύψει τα έξοδα για τα γεύματα στο «Παιδικό Χωριό SOS» Βάρης ενώ σύντομα θα παραδώσει ένα όχημα εννέα θέσεων στην «Κιβωτό του Κόσμου».

woman_guest.jpg
Έφη Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδιά με λερωμένα παπούτσια παίζουν σε εξωτερικό χώρο
© Unsplash

Η UTC, εταιρεία διεθνών μεταφορών, στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS και την Κιβωτό του Κόσμου.

Η κοινωνική προσφορά των επιχειρήσεων, μέσω φιλανθρωπικών και άλλων δράσεων αποκτά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Εταιρείες που αντιλαμβάνονται την αξία και τα τεράστια οφέλη προς την κοινωνία, ενσωματώνουν στη στρατηγική τους τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και κάνουν πράξη τις έννοιες συνεισφορά και αλληλεγγύη. Οι πράξεις εθελοντισμού πρέπει να λειτουργούν υποδειγματικά γιατί κάνουν τον κόσμο καλύτερο για όλους.   

Στην εταιρεία διεθνών μεταφορών UTC Α.Ε, η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα είναι αδιαπραγμάτευτη αξία και ο εθελοντισμός μια έννοια άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιχειρηματική της στρατηγική. Οι άνθρωποι της υποστηρίζουν τον εθελοντισμό και διαχρονικά στηρίζουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Αυτή τη φορά με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης η UTC «σκύβει» πάνω από τις ανάγκες παιδιών και νέων που στηρίζονται από τα φιλανθρωπικά, μη κερδοσκοπικά ιδρύματα «Παιδικά Χωριά SOS» και «Κιβωτός του Κόσμου». Μέσα από το πρόγραμμα «Με οδηγό την αλληλεγγύη» επιχειρεί να βελτιώσει τον μικρόκοσμό των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές, καλύπτοντας έξοδα που αφορούν βασικές ανάγκες όπως σίτιση, θέρμανση και μεταφορά. 

Για ένα χρόνο θα καλύψει τα έξοδα για τα πρωινά και τα μεσημεριανά γεύματα στο Παιδικό   Χωριό SOS της Βάρης, λαμβάνοντας υπόψιν το πόσο σημαντική είναι  η διατροφή για την ανάπτυξη των παιδιών. Επιπλέον για ένα χρόνο, στην ίδια δομή θα καλύψει και τα έξοδα πετρελαίου θέρμανσης, διασφαλίζοντας την απαραίτητη ατμόσφαιρα ζεστασιάς και θαλπωρής για τα παιδιά.

Εκπρόσωποι από τα Παιδικά Χωριά SOS και την εταιρεία UTC
Ο κ. Μενέλαος Τσαούσης, Διευθυντής Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, ο κ. Ιωάννης Μίχος, CEO UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε., η κα Όλγα Αργυροπούλου, Finance Manager-Coordinator UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε. και η κα Έλσα Σταθοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εύρεσης Πόρων Παιδικών Χωριών SOS
 


Αντίστοιχα, στην Κιβωτό του Κόσμου, η UTC δίνει λύση στο πρόβλημα των μετακινήσεων, ένα πρόβλημα, που συχνά αντιμετωπίζουν οι μεγάλες οικογένειες.  Γι’ αυτό και σύντομα θα παραδώσει ένα όχημα εννέα θέσεων τύπου βαν, ενώ πρόσφατα παρέδωσε ένα ακόμη όχημα, που εξυπηρετεί τις μετακινήσεις των παιδιών για ιατρικούς, εκπαιδευτικούς ή λόγους αναψυχής. 

Ο πάτερ- Αντώνιος από την Κιβωτό του Κόσμου με εκπροσώπους της UTC
Ο κ. Ιωάννης Μίχος, CEO UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε., η Πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, Πρόεδρος Κιβωτού του Κόσμου, ο Πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου, Ιδρυτής Κιβωτού του Κόσμου και η κα Όλγα Αργυροπούλου, Finance Manager-Coordinator UTC Διεθνείς Μεταφορές Α.Ε.
 


Η UTC Διεθνείς Μεταφορές ΑΕ διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των μεταφορών σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναλαμβάνοντας να μεταφέρει κάθε είδους εμπορεύματα: από νωπά αλιεύματα και τρόφιμα, μέχρι ανταλλακτικά για πλοία της ποντοπόρου ελληνικής ναυτιλίας, έργα τέχνης, κοσμήματα και πολύτιμους λίθους. Με έδρα την Αθήνα, γραφεία στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και συνεργασίες με εταιρείες διεθνούς κύρους και υψηλού επαγγελματικού επιπέδου σε όλον τον κόσμο, η UTC καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, με συνέπεια και επαγγελματισμό.    

Αν και χαμηλών τόνων, η μακρόχρονη ιστορία της στο χώρο των μεταφορών και τα καταξιωμένα στελέχη της, την καθιστούν μία από τις πιο σοβαρές εταιρείες της χώρας που αντέχει στις δοκιμασίες του χρόνου και καταγράφει αναπτυξιακή πορεία. Έχει αναδειχθεί χαρακτηριστικά  Greek Business Champions της Δεκαετίας, ενώ έχει διακριθεί ως κορυφαία μεταξύ μεταφορικών εταιρειών - μελών της ΙΑΤΑ στην Ελλάδα.   

Με τον ίδιο αθόρυβο τρόπο που διακρίνεται επιχειρηματικά, η UTC υλοποιεί με υπευθυνότητα και το κοινωνικό της έργο.  Η διάσταση της κοινωνικής υπευθυνότητας αποτελεί εξάλλου πυλώνα ανάπτυξης των σύγχρονων εταιρειών όχι ως υποχρέωση αλλά ως συνειδητή εταιρική επιλογή. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ