Advertorial

Η FIX Hellas σε προσκαλεί να αποδείξεις πόσο ΤΡΟΥ Λόκαλ είσαι!

Μοιράσου τις ιδέες σου και κέρδισε τα δώρα του καλοκαιριού

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Fix Hellas σε προσκαλεί να αποδείξεις πόσο ΤΡΟΥ Λόκαλ τύπος είσαι!
© Θανάσης Καρατζάς

Η FIX Hellas σε καλεί να μοιραστείς ιδέες που θα ομορφύνουν τη γειτονιά σου. Είσαι ΤΡΟΥ Λόκαλ; Απόδειξέ το και κέρδισε δώρα.

Το Περιστέρι είναι το σύμβολο της πόλης, Καΐκι πάει να πει πως το νησί σου πάει πιο πολύ και το Κατσίκι μαρτυρά πως η αλήθεια του καλοκαιριού σε περιμένει να τη βρεις κάπου σε ένα βουνό. Οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες της FIX Hellas έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και μας «ταξιδεύουν» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από τους μοναδικούς ΤΡΟΥ Λόκαλ ήρωες. Με σήμα το Περιστέρι, το Κατσίκι και το Καΐκι, είναι οι πιο γνήσιοι εκφραστές του τόπου τους: This land is your land, όπως θα τραγουδά αιώνια ο Γούντι Γκάθρι!

Μπες στο πνεύμα, ανάλαβε δράση, ομόρφυνε τον τόπο σου και διάδρασε με το περιβάλλον και το φόντο της ζωής σου, ως γνήσιος εκφραστής και εσύ του δικού σου τόπου. Η FIX Hellas γίνεται ένα όχημα καλώντας σε να μοιραστείς μαζί της ιδέες που θα ομορφύνουν τη γειτονιά σου, όπου κι αν βρίσκεται – στην πόλη, στην περιφέρεια ή στα νησιά μας! Είσαι, λοιπόν, ΤΡΟΥ Λόκαλ; Απόδειξέ το και… πάρε το επάνω σου!

Πώς; Βήμα πρώτο: Επισκέψου το ειδικά διαμορφωμένο site geitoniesfix.gr/troulokal.

screenshot_2021-07-01_17.52.13.png

Βήμα δεύτερο: Επίλεξε μία από τις προτεινόμενες ιδέες για το τι θα ήθελες να αλλάξεις στην περιοχή σου. Περισσότερο πράσινο, λιγότερες κεραίες, ράμπες για ΑΜΕΑ, περισσότερα παγκάκια, ποτίστρες για τα αδέσποτα, καλύτερη φωταγώγηση των δρόμων, είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείς να προτείνεις.

screenshot_2021-07-01_17.53.03.png

Βήμα τρίτο: Γράψε τη διεύθυνση και την περιοχή που θα ήθελες να αλλάξει
Δήλωσε τα στοιχεία σου και μπες στην κλήρωση για μοναδικά ΤΡΟΥ Λόκαλ δώρα, αφού σε αναμένει μια μοναδική επιβράβευση. 20 νικητές θα κερδίσουν ΤΡΟΥ Λόκαλ εμπειρίες για 2 άτομα σε μοναδικούς προορισμούς με απίστευτες δραστηριότητες, όπως αγρότης στο Ρέθυμνο, μελισσοπαραγωγός στο Πήλιο ή survivor στη Βυτίνα και άλλα πολλά μαζί με 1 κιβώτιο μπίρες, 10 νικητές θα κερδίσουν ΤΡΟΥ Λόκαλ kit και 1 κιβώτιο μπίρες και 30 νικητές θα κερδίσουν 1 κιβώτιο μπίρες.

fix_hellas_eisai_troy_lokal_apedeixeto_1.png

Κάνε το τώρα και μην αργείς, μοιράσου τη δική σου ΤΡΟΥ Λόκαλ ιδέα μέχρι τις 15 Ιουλίου και, πού ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικές ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ εμπειρίες και δώρα που θα κάνουν το καλοκαίρι σου μοναδικό! Εγώ, εσύ, όλοι, μαζί, ο καθένας μας, είμαστε οι πραγματικοί ΤΡΟΥ Λόκαλ, οι γνήσιοι ντόπιοι στην πόλη, στην περιφέρεια και στο νησί μας, πρόθυμοι να μοιραστούμε τα μυστικά της γειτονιάς μας αλλά και να βρούμε τρόπους να την κάνουμε καλύτερη και ομορφότερη. Μείνε ΤΡΟΥ, σκέψου Λόκαλ, ΣΤΕΪ Τρου λοιπόν και μην ξεχνάς: είμαστε ο τόπος μας, είμαστε #ΤΡΟΥΛΟΚΑΛ #FΙΧHellas.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ