Advertorial

Οδηγός δώρου για το αγόρι σου: Multigrooming σετ

Για να είναι πάντα… στην τρίχα!

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οδηγός δώρου για το αγόρι σου: Multigrooming σετ

Τα καλύτερα multigrooming σετ και τα απαραίτητα αξεσουάρ για την περιποιημένη εμφάνιση του άνδρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ

Η περιποιημένη εμφάνιση είναι το α και το ω στην εικόνα του άνδρα. Το σωστό το grooming ωστόσο χρειάζεται και τα κατάλληλα αξεσουάρ έτσι ώστε να γίνει εύκολα, με ακρίβεια και χωρίς ερεθισμούς. Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ένα πλήρες multigrooming σετ με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα επιτρέψουν στον άνδρα να περιποιηθεί το πρόσωπό του, τριμάροντας τα γένια του στο στιλ που θέλει εκείνος. Πάμε να δούμε τα καλύτερα τέτοια σετ (tip: αποτελούν ιδανικά δώρα) που κυκλοφορούν στην αγορά;

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Philips 3000 Series MG3730/15

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Philips 3000 Series MG3730/15

Το σετ περιποίησης MG3730/15 της Philips αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο για προσεγμένες εμφανίσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Πλαισιώνεται από οκτώ εξαρτήματα για περιποίηση γενειάδας, κούρεμα μαλλιών και τριμάρισμα τριχών σε κάθε σημείο του σώματος -ακόμα και τα πλέον δύσκολα όπως αυτιά και μύτη. Η αυτονομία των 60 λεπτών φτάνει και περισσεύει για τέλεια αποτελέσματα ενώ το βουρτσάκι που τη συνοδεύει θα διασφαλίσει πως θα παραμένει καθαρή μετά από κάθε χρήση. Η αντιολισθητική λαβή της εγγυάται σταθερό κράτημα ενώ η θήκη φύλαξης την προστατεύει από τη σκόνη κατά την αποθήκευση.

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Braun MGK5260

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Braun MGK5260

Ένα σετ για εμφανίσεις… στην τρίχα, το Braun MGK5260 δε στερείται δυνατοτήτων -κάθε άλλο. Η μηχανή διαθέτει σύστημα Autosensing ανιχνεύοντας αυτόματα τις τρίχες 13 φορές/δευτερόλεπτο προσαρμόζοντας την ισχύ του κινητήρα. Παράλληλα προσφέρει ρύθμιση μήκους χτένας από 0,6 έως και 2,1 χιλ. για αποτελέσματα ακριβείας ενώ έρχεται με κοφτερές λεπίδες που διαρκούν μια ζωή. Πέραν των απαραίτητων αξεσουάρ (για κάλυψη οκτώ διαφορετικών τρόπων χρήσης) πλαισιώνεται και από ξυραφάκι Gillette Fusion 5 ProGlide για ακόμα πιο καθαρό look με μία κίνηση.

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Babyliss MT725E

Το σετ Babyliss MT725E κάνει το grooming εύκολο και προσιτό για όλους. Με εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης και άνετη λειτουργία, είναι ό,τι πρέπει για περιποιημένα μαλλιά, γένια και εμφάνιση. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που του προσφέρει αυτονομία 60 λεπτών. Οι ανθεκτικές, ανοξείδωτες λεπίδες των 34 χιλ. προσφέρουν τέλεια εφαρμογή ενώ δεν κολλάνε πουθενά, έχοντας τη δυνατότητα να διαχειριστούν ακόμα και τις πιο δύσκολες τρίχες. Τα αξεσουάρ από τα οποία πλαισιώνεται καλύπτουν κάθε χρήση ενώ η τριετής εγγύηση χαρίζει σιγουριά σε βάθος χρόνου.

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Philips 5000 Series MG5730/15

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Philips 5000 Series MG5730/15

Για εκείνους που παίρνουν στα σοβαρά την περιποίηση του προσώπου τους και την εμφάνισή τους γενικότερα, η Philips έχει την απόλυτη πρόταση με το MG5730/15 από τη σειρά 5000. Η μηχανή του σετ ενσωματώνει τεχνολογία DualCut με διπλές αυτοακονιζόμενες λεπίδες για κόψιμο ακριβείας με λιγότερα περάσματα. Την ίδια στιγμή οι 11 θέσεις κοπής (με ρυθμιζόμενη χτένα 3-7 χιλ.) δίνουν πλήρη ελευθερία κινήσεων με τα 11 εξαρτήματα να προσφέρουν τέλεια περιποίηση γενιών και τριχών παντού στο σώμα. Σημείωσε ότι διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με αυτονομία 80 λεπτών.

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Izzy PG950

Λειτουργικό και αποτελεσματικό, το σετ PG950 της Izzy προσφέρει ό,τι μπορεί να χρειάζεται ο άνδρας όσον αφορά το κούρεμα και το τριμάρισμα. Η επαναφορτιζόμενη μηχανή με αυτονομία 22 λεπτών διαθέτει προστασία από το νερό επιπέδου IPX6, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται με άνεση ακόμα και στο ντους για τέλειο ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς. Πλαισιώνεται από έξι κεφαλές (συμπεριλαμβανομένης κοπτικής κεφαλής titanium) καθώς επίσης και πλήρες kit συντήρησης που θα τη διατηρήσει καθαρή και άκρως αποτελεσματική για διαχρονική περιποίηση κορυφαίας ποιότητας.

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Braun MGK3220

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Braun MGK3220

Με το σετ περιποίησης MGK3220 της Braun, ο άνδρας θα είναι σε θέση να αλλάζει στυλ στα μαλλιά και τα γένια του εύκολα και γρήγορα. Η μηχανή διαθέτει αδιάβροχη κεφαλή, ανθεκτικές λεπίδες και επαναφορτιζόμενη μπαταρία που της εξασφαλίζει αυτονομία 50 λεπτών για ολοκληρωμένη περιποίηση σε κάθε χρήση. Το σετ περιλαμβάνει επιπλέον εξαρτήματα (βουρτσάκι, μύτη και αυτιά, κοντά γένια, μακριά γένια) που θα σε βοηθήσουν να αφαιρέσεις τις τρίχες εύκολα, γρήγορα και χωρίς ερεθισμούς από τα δύσκολα σημεία.

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Philips 3000 Series MG3740/15

Η σειρά σετ ανδρικής περιποίησης 3000 της Philips διαθέτει ορισμένες εξαιρετικές προτάσεις, με το MG3740/15 να είναι μία εξ αυτών. Η μηχανή του προσφέρει εννέα θέσεις κοπής για τέλειο look ενώ η ρυθμίζομενη χτένα (με επιλογές 3-7 χιλ.) φροντίζει για ακρίβεια επαγγελματικού επιπέδου. Τα εννέα εξαρτήματα εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη εμπειρία grooming ενώ η αντιολισθητική λαβή εγγυάται σταθερό κράτημα προς αποφυγή ατυχημάτων. Όσο για τη μπαταρία του; Χαρίζει αυτονομία 60 λεπτών έτσι ώστε ο άνδρας να επιμείνει όσο χρειάζεται εκεί που θέλει χωρίς να σκέφτεται τη φόρτιση.

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Remington PG180

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Remington PG180

Με το σετ ανδρικής περιποίησης PG180 Remington, κάθε άνδρας θα μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για την εμφάνισή του. Η μηχανή του διαθέτει αυτοακονιζόμενες λεπίδες που είναι πάντα ετοιμοπόλεμες, προσφέροντας επαγγελματική απόδοση σε κάθε χρήση. Οι κεφαλές του πλένονται έτσι ώστε να απομακρύνονται εύκολα και αποτελεσματικά οι τρίχες ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει άνετη χρήση χωρίς τον βραχνά του καλωδίου. Το trimmer ακριβείας επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες ενώ η τσάντα φύλαξης φροντίζει για την ασφαλή της αποθήκευση.

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Remington PG4000

Ένα υπερπλήρες σετ ανδρικής περιποίησης από τη Remington, το PG4000 προσφέρει αυτονομία 60 λεπτών για… δουλειά ακριβείας χωρίς βιασύνη. Οι κεφαλές του πλένονται έτσι ώστε να διατηρούνται πάντα καθαρές, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι 14 θέσεις κοπής (με ρύθμιση μήκους 0,5-2 χιλ.) σε συνδυασμό με τις λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέρουν τέλεια ακρίβεια, διατηρώντας την επιδερμίδα μαλακή, χωρίς ερεθισμούς. Το σετ έρχεται φυσικά με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και τσαντάκι φύλαξης για μία ολοκληρωμένη εμπειρία grooming.

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Ducati Gearbox GK 618

Σετ Ανδρικής Περιποίησης Ducati Gearbox GK 618

Το σετ ανδρικής περιποίησης της Ducati αντανακλά την εμπειρία σχεδόν ενός αιώνα ενός εν των κορυφαίων brands στον χώρο της ταχύτητας. Η ιταλική Ducati εξ άλλου έχει αποδείξει πως όταν η κουβέντα πάει στις επιδόσεις έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα, κάτι που αντικατοπτρίζεται πλήρως και στο Gearbox GK 618. Με αυτονομία 60 λεπτών και 33 θέσεις κοπής δίνει στον άνδρα τη δυνατότητα να περιποιηθεί τις τρίχες του όπως εκείνος θέλει. Το μήκος της μηχανής ρυθμίζεται μεταξύ 0,6 και 12 χιλ. με ακρίβεια 0,3 χιλ. ενώ τα εξειδικευμένα αξεσουάρ θα φροντίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες όπου χρειάζεται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ