Advertorial

Silver Βραβείο για τα Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches

Στα “Best In Pharmacy Awards 2020”

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Silver Βραβείο για τα Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches
Μαρία Κουνελάκη, Marketing Manager και Κωνσταντίνος Καυκάς, CEO

Διάκριση για την ελληνική εταιρία δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB. Κατέκτησε το Silver Award στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν Φαρμακείου».

Μία ακόμα διάκριση για την ελληνική εταιρία δερμοκαλλυντικών YOUTH LAB. που κατέκτησε το Silver Award στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν Φαρμακείου», στη διοργάνωση “Best in Pharmacy Awards 2020” του περιοδικού «Φαρμακευτικός Κόσμος» και Boussias Communications.

Ως «Καινοτόμο Προϊόν Φαρμακείου», αναδείχθηκε η συσφιγκτική & αντιρυτιδική μάσκα ματιών της YOUTH LAB. “PEPTIDES SPRING HYDRA-GEL EYE PATCHES”, που έγινε best-seller αμέσως μετά την κυκλοφορία της, καθώς είναι κατασκευασμένη από πρωτοποριακό υλικό υδροτζέλ, προκειμένου να εφάπτεται τέλεια στο δέρμα, ενώ φροντίζει για την πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών σε μόλις 20 λεπτά, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

YOUTH LAB. “PEPTIDES SPRING HYDRA-GEL EYE PATCHES

Κυκλοφορεί σε συσκευασία μονοδόσης / 1 ζευγάρι patches και σε οικονομική συσκευασία βάζου με 60 τεμάχια / 30 ζευγάρια patches και σπάτουλα.

Η YOUTH LAB., πιστή στα ποιοτικά στάνταρ που έχει θέσει από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, επιβεβαιώνεται για τις επιλογές της με τις διαδοχικές βραβεύσεις που λαμβάνει κάθε χρόνο στην κατηγορία «ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» και όχι μόνο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ