Advertorial

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea τώρα και στην Καλλιθέα

Τεχνολογία αιχμής, ποικιλία και ποιότητα υπηρεσιών και εξετάσεων, ασφάλεια και υψηλή αισθητική

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Καλλιθέα
Το Βιοπαθολογικό Εργαστήριο του Διαγνωστικού Κέντρου Affidea στην Καλλιθέα

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea επεκτείνονται στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα.

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea έχουν αποδείξει την ποιότητα της δουλειάς τους σε όλες τις περιοχές που έχουν επεκτείνει το δίκτυό τους. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουν το ίδιο στην Καλλιθέα, αλλά και στις γύρω από αυτήν περιοχές, μιας και το κτήριο του νέου Διαγνωστικού Κέντρου βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο πάνω στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου.  

Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Καλλιθέα
Το νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Καλλιθέα

Η τοποθεσία του, βέβαια, δεν είναι ο μόνος λόγος για να το επιλέξεις. Το νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea προσφέρει τεχνολογία αιχμής, ποικιλία και ποιότητα υπηρεσιών και εξετάσεων, ασφάλεια και λειτουργικότητα σε ανθρώπους που τις χρειάζονται, ακόμα και αισθητική. Όσον αφορά το Βιοπαθολογικό Εργαστήριο, καλύπτει όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων για τη διάγνωση, την παρακολούθηση και τη θεραπεία των ασθενών, με τον πρωτοπόρο cobas® pro integrated solutions αναλυτή της Roche Diagnostics να τοποθετείται για πρώτη φορά σε διαγνωστικό κέντρο της χώρας. Παράλληλα, εντός του Διαγνωστικού Κέντρου παρέχονται υπηρεσίες, όπως το Καρδιολογικό Τμήμα, το Τμήμα Υπερήχων, το Τμήμα Μαστού με ψηφιακό μαστογράφο, το Ψηφιακό Ακτινολογικό Τμήμα, ο Ψηφιακός Ορθοπαντογράφος, η Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και η Λιπομέτρηση.  

Όλα αυτά μέσα σε ένα υπερσύγχρονο κτήριο, με αρχιτεκτονική και αισθητική που ακολουθεί τις διεθνείς προδιαγραφές της μητρικής εταιρείας. Το ακόμα πιο σημαντικό; Το κτήριο της Καλλιθέας έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμο σε υπερήλικες, ΑΜΕΑ, αλλά και μητέρες με παιδικά καροτσάκια.  

Ο Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, σχολιάζει για τη νέα επένδυση στην περιοχή της Καλλιθέας: «Η στρατηγική του ομίλου περιλαμβάνει την επέκταση του Δικτύου σε περισσότερες γεωγραφικές περιφέρειες, με στόχο την εύκολη προσβασιμότητα στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση και στην περαιτέρω εδραίωση του ονόματος της Affidea στην Ελλάδα. Επιχειρούμε σε μία περιοχή όπου είναι έντονη η ανάγκη για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών πρόληψης, προαγωγής της υγείας και ιατρικής περίθαλψης, που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας, καλύπτοντας βασικές ανάγκες των πολιτών σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Με το νέο Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Καλλιθέα, κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για αναπτυξιακή προοπτική, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε όλους και εξυπηρέτηση με ανθρώπινο πρόσωπο, καθιστώντας την Affidea ως τον πλέον πραγματικό και αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό των ασθενών». 

Διαγνωστικό Κέντρο Affidea στην Καλλιθέα
Ένα υπερσύγχρονο κτήριο 1.500 τετραγωνικών μέτρων

Περισσότερες πληροφορίες: 
Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 260, Καλλιθέα 
Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-16:00 
2160010299 
kallithea@affidea.gr 
affidea.gr   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ