Advertorial

Ένας οικιακός ανελκυστήρας ιδανικός για κάθε σπίτι

Ανακάλυψε ποιο μοντέλο ταιριάζει στις ανάγκες και τον χώρο σου

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οικιακοί ανελκυστήρες GALAXY της SoEasy
Δύο μοντέλα που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι

Η SoEasy φέρνει τη σειρά οικιακών ανελκυστήρων ελεύθερης τοποθέτησης GALAXY, με τα μοντέλα Galaxy Duo+ και Galaxy Trio+

Μπορεί να μένεις σε σπίτι με πάνω από έναν όροφο και να δυσκολεύεσαι στη μετακίνηση με τις σκάλες. Ή μπορεί απλά να θέλεις να ανανεώσεις τον χώρο σου. Σε κάθε περίπτωση, η SoEasy έχει για εσένα μία λύση, που απαιτεί ελάχιστο χρόνο, κόπο και χώρο. 

Οικιακοί ανελκυστήρες GALAXY της SoEasy
Η εγκατάσταση απαιτεί ελάχιστο χρόνο, κόπο και χώρο

Η νέα σειρά Οικιακών Ανελκυστήρων GALAXY μάς έχει φέρει τα μοντέλα ελεύθερης τοποθέτησης Galaxy Duo+ και Galaxy Trio+. Τα δύο ασανσέρ έχουν καταφέρει να γίνουν τα πιο δημοφιλή μοντέλα παγκοσμίως, μετρώντας χιλιάδες εγκαταστάσεις μόλις στο ξεκίνημά τους. Η ζήτησή τους δεν είναι τυχαία, αλλά οφείλεται σε έναν συνδυασμό πρωτοποριακής τεχνολογίας, απαράμιλλης αισθητικής και συμπαγούς κατασκευής, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα να ταιριάζουν πρακτικά και αισθητικά σε κάθε τύπο σπιτιού.  

Πώς το καταφέρνει αυτό; Και οι δύο ανελκυστήρες της σειράς GALAXY διαθέτουν ένα σύστημα ράγας και κινητήρα, με τη λειτουργία τους να βασίζεται ακριβώς στην αρχή ότι η καμπίνα μετακινείται αυτόνομα σε δύο λεπτές κατακόρυφες ράγες. Παράλληλα, η διαδικασία εγκατάστασής τους είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη. Μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και μόλις σε μία μέρα, χωρίς να δημιουργηθεί ένα χάος από οικοδομικές εργασίες και μερεμέτια, μιας και δεν απαιτείται υδραυλικό σύστημα ή τοιχοποιία στήριξης. Πώς γίνεται αυτό; Διότι συνδέεται απευθείας σε μία κοινή, οικιακή πρίζα ρεύματος.  

Οικιακοί ανελκυστήρες GALAXY της SoEasy
Το μοντέλο Galaxy Trio+ διαθέτει χώρο για ένα αναπηρικό αμαξίδιο ή τρία άτομα

Φυσικά, τα δύο μοντέλα έχουν τις διαφορές τους. Το Galaxy Duo+ είναι ιδανικό αν δεν διαθέτεις μεγάλο χώρο και θες έναν διακριτικό ανελκυστήρα, σε μίνιμαλ γραμμές και εντελώς αθόρυβο. Με διαστάσεις βάσης 1.046 χιλ.X765 χιλ., χωράει ένα ή δύο άτομα και έχει αποτύπωμα μόλις 0,88m2. Από την άλλη, το Galaxy Trio+ είναι ένας ευρύχωρος και εργονομικός ανελκυστήρας, κατάλληλος να διευκολύνει άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο ή να μεταφέρει έως τρία άτομα συγχρόνως, αφού έχει διαστάσεις βάσης 1.046 χιλ.X1.278 χιλ. και αποτύπωμα περίπου 1,3m2. 

Δεν ξέρεις ποιος είναι καλύτερος για τις δικές σου ανάγκες και τον χώρο σου; Ο σύμβουλος πωλήσεων της SoEasy θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις. Με ένα μόνο τηλεφώνημα, θα έρθει στο σπίτι σου, θα μετρήσει και θα μελετήσει τον χώρο σου, θα σου προτείνει το κατάλληλο μοντέλο της σειράς GALAXY για εσένα και θα ετοιμάσει μία μελέτη του χώρου σου εντελώς δωρεάν.  

Οικιακοί ανελκυστήρες GALAXY της SoEasy
Κάλεσε τη SoEasy και ο σύμβουλος πωλήσεων θα σε βοηθήσει να βρεις το μοντέλο που σου ταιριάζει

Περισσότερες πληροφορίες: 
Ικαρίας 2, Μεταμόρφωση  
info@soeasy.com.gr 
soeasy.com.gr  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ