Advertorial

Goethe-Institut: Μαθαίνουμε γερμανικά από το σπίτι

Δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 23 Απριλίου για να έχεις έκπτωση 15%

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Online μαθήματα γερμανικών από το Goethe-Institut
Κέρδισε έκπτωση 15%, κάνοντας εγγραφή μέχρι τις 23 Απριλίου

Το Goethe-Institut φέρνει το Deutsch Online, το διαδικτυακό ομαδικό τμήμα για εκμάθηση γερμανικών από το σπίτι

Αυτές τις μέρες το ακούμε όλο και περισσότερο. Όσο μένουμε σπίτι είναι καλό να εκμεταλλευτούμε τον ελεύθερο χρόνο μας, για να αποκτήσουμε μια νέα δεξιότητα. Πόσο εύκολο είναι, όμως, να μάθουμε πραγματικά κάτι θεωρητικά και στην πράξη, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια;  

Το Goethe-Institut μάς λύνει αυτό το πρόβλημα. Τα τμήματά του τροποποιήθηκαν έτσι ώστε να έχουν διαδικτυακή μορφή, για να μάς δώσει την ευκαιρία να κατακτήσουμε σε βάθος την γερμανική γλώσσα. Το Deutsch Online είναι ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα δομημένο με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε μέσα σε 7 με 8 εβδομάδες να είμαστε έτοιμοι να αποκτήσουμε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας στο επίπεδο που επιθυμούμε (Α1.1, Α1.2, Α2.1, Α2.2, Β1.1, Β1.2, Β1.3 και Β2). 

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να προτιμήσουμε το Deutsch Online, αν θέλουμε πραγματικά να κατανοήσουμε τα γερμανικά. Κατ’ αρχάς δεν μάς περιορίζει χρονικά ή τοπικά, αφού μάς δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σύμφωνα με το δικό μας πρόγραμμα και τους ρυθμούς τα μαθήματά του. Τα τελευταία δεν περιορίζονται σε μία στείρα παράδοση πληροφοριών, αλλά περιλαμβάνουν επαγγελματικό υλικό για εξάσκηση και σύγχρονες μεθοδολογίες. Με αυτόν τον τρόπο, μάς τοποθετούν σε καθημερινές καταστάσεις, μέσα από τις οποίες μπαίνουμε σε μία διαδικασία βιωματικής παραγωγής και κατανόησης του γραπτού και του προφορικού λόγου στα γερμανικά.  

Το ακόμα καλύτερο; Δεν είμαστε μόνοι σε αυτή τη διαδικασία. Το Deutsh Online αποτελεί στη βάση του ένα ομαδικό τμήμα. Στη διάρκειά του, θα έχουμε την ευκαιρία για έξι φορές να πάρουμε μέρος σε σύγχρονη διδασκαλία και να επικοινωνήσουμε, ανταλλάσσοντας εμπειρίες και πληροφορίες, τόσο με δύο διδάσκοντες, όσο και με άλλους σπουδαστές του τμήματός μας, των οποίων ο αριθμός μπορεί να κυμαίνεται σε από 6 έως 16 άτομα. Αν αυτό δεν σάς αρκεί, θα σάς δοθεί πρόσβαση και στην πλατφόρμα Deutsch-für-Dich, μέσω της οποίας έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με σπουδαστές του Goethe παγκοσμίως και να εξασκήσουμε τα γερμανικά μας ακόμα περισσότερο.  

Τα νέα τμήματα ξεκινάνε στις 27 Απριλίου. Αν χρειάζεσαι επιπλέον κίνητρο για να βιαστείς να κάνεις εγγραφή, τότε το Goethe-Institut μάς το δίνει. Πώς; Με μία έκπτωση 15% σε όσους δηλώσουν συμμετοχή για το Deutsch Online μέχρι και τις 23 Απριλίου.  

Περισσότερες πληροφορίες στο mathimata-athen@goethe.de και στο www.goethe.de/athen/germanonline.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ