Advertorial

Η Napapijri καταφτάνει στη Γλυφάδα με ένα μεγάλο πάρτι

Όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο κατάστημα και στη νέα συλλογή του brand

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
napapijriglyfada5.jpg

Το brand Napapijri άνοιξε νέο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, με ένα πάρτι γεμάτο μουσική, cocktails και δώρα

Τι έφερε τον κόσμο των νοτίων προαστίων και καλλιτέχνες, ηθοποιούς, στιλίστες, σεφ και street και tattoo artists στη Γλυφάδα πριν μερικές μέρες; Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Napapijri, που συνοδεύτηκαν από ένα πάρτι γεμάτο μουσική, cocktails, δώρα και «ταξίδια» στα τοπία της «Choose Future» της collection «Wonder».

napapijriglyfada_papakostasangelis.jpg

Το brand, με τον νέο Future Positive χαρακτήρα του, ήρθε και εγκαταστάθηκε στον πιο εμπορικό δρόμο της Γλυφάδας, στη Λεωφόρο Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 33. Η φυσιογνωμία της Napapijri συνδυάζει ασυμβίβαστα σχέδια με την κομψότητα και το στιλ, ώστε να δημιουργήσει street και casual σύνολα.

Αυτή η φρέσκια σκοπιά, που στοχεύει στο να ορίσει το μέλλον της μόδας, φάνηκε και στο opening πάρτι. Η μουσική ξεκίνησε να παίζει από νωρίς το απόγευμα, με τον Music 89.2 και τον Σπύρο Μαργαρίτη να την αναλαμβάνουν εκπέμποντας live, από τις 18:00 μέχρι και τις 21:00. Στη συνέχεια, τα μουσικά ηνία πέρασαν στον DJ KAS και τους R&B ήχους του, που συνόδευσαν οι Metaxa 12 Stars cocktail δημιουργίες ελλήνων mixologists, αλλά και κληρώσεις για Napapijri duffle bags, σχεδιασμένες από τον Zetes Productions. Όσοι, βέβαια, βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία και να «ταξιδέψουν», αφού ένα photo booth τούς μετέφερε σε όλα τα τοπία της καμπάνιας «Choose Future» της collection «Wonder».

napapijriglyfada_margaritisdjkas2.jpg

Αυτά, όμως, δεν ήταν καν το καλύτερο κομμάτι του opening πάρτι. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στο νέο διώροφο χώρο της Γλυφάδας και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι όλα τα νέα κομμάτια της Napapijri για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019. Σε πρώτο πλάνο, με το που μπαίνουμε στο κατάστημα, βρίσκονται οι αντρικές σειρές ρούχων, ενώ ανεβαίνοντας στον πάνω όροφο βλέπουμε τα γυναικεία και παιδικά κομμάτια. Τι ξεχωρίζουμε αμέσως; Τα over-sized puffers, τα κοντά ή fleece jackets, τα πεντάτσεπα παντελόνια, τα γιλέκα και τα φούτερ, σε λαμπερά υφάσματα, με μεταλλικά εφέ, καρό σχέδια και αντιπαραθέσεις υλικών και διαστάσεων.

napapijriglyfada_zetesproductions1.jpg

Ποια είναι, όμως, η φιλοσοφία πίσω από τη νέα συλλογή; Είναι ένα δείγμα της προσπάθειας της Napapijri να σεβαστεί το περιβάλλον, θέτοντας νέα στάνταρ για το καλύτερο μέλλον της μόδας. Στο επίκεντρο του brand μπαίνει η βιωσιμότητα και η ηθική μόδα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τα iconic jackets του που ανασχεδιάστηκαν, ενσωματώνοντας όλη την τεχνολογία του Napapijri Thermo-Fibre, μίας φιλικής προς τα ζώα εναλλακτικής για την επένδυση ενδυμάτων.        

Βλέποντας ένα ένα τα κομμάτια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 ως βασική θεματική μπαίνει το ταξίδι. Συγκεκριμένα, το γεωγραφικό ταξίδι της Napapijri, που εμπνέεται πέρα από τα γεωγραφικά όρια. 

napapijriglyfada2.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ