Advertorial

Κερδίστε ένα Alcatel One Touch Fire από την A.V. και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Το 1o Smartphone στην Ελλάδα με λειτουργικό Firefox OS

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
57056-115330.jpg

Μπείτε κι εσείς στο διαγωνισμό, στέλνοντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό τηλεφώνου σας στο contest@athensvoice.gr, με θέμα ALCATEL, μέχρι και τις 12/01/2014.

Το ALCATEL One Touch Fire, το πρώτο Smartphone με λειτουργικό σύστημα Firefox στην ελληνική αγορά, προσφέρουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αποκλειστικά από την COSMOTE.

Το Alcatel One Touch Fire με το Firefox OS προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη ευκολότερα από κάθε άλλο τηλέφωνο. Παρέχει πρόσβαση σε εφαρμογές, χάρτες, πολυμέσα, κοινωνικά δίκτυα, μουσική και παιχνίδια, ενώ κάνει εξαιρετικά εύκολη τη σύνδεση λογαριασμών e-mail και την εισαγωγή επαφών από το Facebook στο τηλέφωνο. Η προσαρμοσμένη αναζήτηση προσφέρει πληροφορίες για κάθε αντικείμενο και σας δίνει ότι χρειάζεστε την στιγμή που το χρειάζεστε. Εξοπλισμένο με οθόνη αφής 3.5’’ και μοναδική απόδοση χρωμάτων, το Alcatel One Touch Fire διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή 1GHz Qualcomm Snapdragon και κάμερα 3.2MP.

Το ALCATEL One Touch Fire διατίθεται σε λευκό και πορτοκαλί, στην τιμή των €99,90 ή δωρεάν με σύνδεση σε προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE, COSMOTE.

Δείτε την αξιολόγηση του Alcatel One Touch Fire από τον Νίκο Τσουανάτο της A.V.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ