Advertorial

Οι διακοπές ξεκινούν από ένα πλοίο της Blue Star Ferries

Καλοκαίρι θα πει εξόρμηση στα ελληνικά νησιά

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries κάνει τις καλοκαιρινές εξορμήσεις πραγματικότητα.

Δεν έχει σημασία εάν ο προορισμός σου είναι ένα σούπερ hot νησί ή ένα λιγότερο δημοφιλές. Δεν παίζει τον παραμικρό ρόλο εάν για να φτάσεις σε εκείνο το νησί χρειάζεσαι πολλές ώρες ή λίγες. Το μόνο που πραγματικά παίζει ρόλο είναι η παρέα και φυσικά, το μέσο που επιλέγεις.

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μαζί της ταξιδεύουμε καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά:

- Προς τα αγαπημένα Δωδεκάνησα (Κω, Ρόδο, Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Πάτμο, Λέρο, Λειψούς, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Καστελλόριζο, Κάσο,  Κάρπαθο)

- Προς στις ξακουστές Κυκλάδες (Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Ανάφη, Σαντορίνη, Αμοργό, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Δονούσα

- Προς τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Ικαρία & Φούρνους

- Προς την Κρήτη (Ηράκλειο & Χανιά)

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries

Τα πλοία της Βlue Star Ferries διαθέτουν άνετους χώρους δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να περάσουν το χρόνο τους σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Με όποιο πλοίο και αν ταξιδέψουν στα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος του, μπορούν να απολαύσουν διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό αλλά και να ξεκουραστούν στην καμπίνα τους ή να επισκεφθούν το εστιατόριο A la Carte, Self Service ή Goody’s Burger House  για το γεύμα τους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ένας επιβάτης μπορεί να κάνει τις αγορές του στα καταστήματα των πλοίων και να διαλέξει από μία γκάμα κοσμημάτων, καλλυντικών, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί στο Internet με κάρτα WIFI αλλά και να κάνει ανάληψη μετρητών από το ΑΤΜ του πλοίου σε περίπτωση ανάγκης.

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries

Η Blue Star Ferries για να τονώσει ακόμη περισσότερο την ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέρει δύο ακόμα καινοτόμες νέες υπηρεσίες:

Υπηρεσία @sea!

Το διαδραστικό, πολυχρηστικό portal με  απεριόριστες δυνατότητες. Παρέχει σύνδεση στο wifi δίκτυο του πλοίου -χωρίς να χρειαστεί σύνδεση στο internet-, από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) και έτσι οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες @sea. Μπορούν να ενημερωθούν για τον καιρό, την ακριβή θέση του πλοίου σε real time, το μενού των εστιατορίων και των μπαρ των πλοίων, το πρόγραμμα πιστότητας πελατών seasmiles κ.α.. Πέρα από τις χρηστικές πληροφορίες η υπηρεσία @sea παρέχει και δυνατότητες ψυχαγωγίας όπως μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries

BlueStarino!

Όποιος ταξιδεύει με μικρά παιδιά μπορεί να αναζητήσει στο πλοίο τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino*! *Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Εάν το εισιτήριο είναι για 4κλινη εξωτερική καμπίνα με την επιβίβαση στο πλοίο επισκεφτείτε τη Ρεσεψιόν για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Στη Reception του πλοίου επίσης, υπάρχουν μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές Bluestarino, με τα οποία τα παιδιά μπορούν να περάσουν δημιουργικό χρόνο και να απολαύσουν ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον μικρό τους ήρωα.

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries

Καμπίνες PURE & Καμπίνες Κατοικιδίων

Οι καμπίνες PURE διαθέτουν ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο καθαρίζει τον αέρα και τις επιφάνειες της καμπίνας, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση σε όσους έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στα αιωρούμενα σωματίδια. Ιδανική για πάσχοντες από άσθμα και αλλεργίες (δεν διατίθεται σε όλα τα πλοία).

Η Blue Star Ferries είναι pet friendly και έτσι προσφέρει άνετα και ευχάριστα ταξίδια με το κατοικίδιο στις καμπίνες PET χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

TIPS:

- Τετραμελής οικογένεια και παρέες επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα εισιτήριά σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα.

- Γίνετε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίστε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Seasmiles.com.

- Αν είστε ήδη κάτοχος κάρτας Seasmiles, ενημερωθείτε  για τις προσφορές που ισχύουν την περίοδο που επιθυμείτε να ταξιδέψετε στο www.bluestarferries.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείτε να πληροφορηθείτε στο Bluestarferries.com. Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Blue Star Ferries, τηλ.: 210-8919800 ή στο Bluestarferries.com.

BLUE STAR FERRIES , κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ