Advertorial

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το live της Angelika Dusκ στο Faust

H μοναδική Angelika Dusk με την μπάντα της σε ένα ανατρεπτικό live

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
unnamed_25.jpg

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου το Faust ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται την μοναδική  Angelika Dusk με την μπάντα της για ένα ανατρεπτικό live που μας έχει κάνει να ανυπομονούμε. Σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο, που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ της τραγουδοποιού, η rock και τα blues συναντούν την γαλλόφωνη ραπ, την ποπ  αλλά και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της σε ένα απροσδόκητο playlist με ευφάνταστες ενορχηστρώσεις!

Angelika Dusk - Every Kiss - Official Video

Από το αγαπημένο πλέον Drown out the light - από τον τελευταίο της δίσκο «Beautiful Mess»- στo ντουέτο της Lady Gaga με τον Bradley Cooper Shallow, και από το No light no light των Florence + The Machine, στη συγκινητική διασκευή του Creep των Radiohead και το Wasting My Young Years των London Grammar αλλά και στο Γιατί δεν έρχεσαι του Αλκίνοου Ιωαννίδη, η Angelika Dusk, πειραματίζεται και διευρύνει τη σχέση της με το ξένο και το ελληνικό ρεπερτόριο, πάντα υπό τους σκοτεινούς, ηλεκτρικούς ήχους των ροκ επιρροών της.

Angelika Dusk - Scream - Official Music Video

Η Athens Voice, σε συνεργασία με το Faust, δίνει σε 2 τυχερούς  από μία διπλή πρόσκληση για το live! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις ένα απλό e-mail με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του κινητού σου στο contest@athensvoice.gr μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, και ίσως είσαι εσύ ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την υπέροχη Angelika Dusκ! 

Συντελεστές:

Πέτρος Βασιλειάδης | μπάσο
Πάνος Καλκανάς | κιθάρα
Ντένης Παναγιωτίδης | τύμπανα
Κώστας Γιαξόγλου | πλήκτρα
Φωτεινή Κωστοπούλου | φωνητικά

Eνορχηστρώσεις | Δημήτρης Σιάμπος, Βαγγέλης Τούντας
    
Γιάννης Παξεβάνης, Φώτης Λυμπέρης |   ηχοληψία

Info: Faust, Kαλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12, Αθήνα 150 60, Ώρα έναρξης: 21:30 Είσοδος θεάματος χωρίς ποτό: 5€ & 7€ με κράτηση σε τραπέζι ή πάσο.

Διαβάστε περισσότερα για το Live της Angelika Dusk στο Guide της ATHENS VOICE.

Πληροφορίες - Κρατήσεις:  Τηλ.: 210 3234095, info@faust.gr, www.faust.gr

*Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση των στοιχείων αυτών προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και γίνεται με τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων από τη στιγμή που στείλουν το σχετικό e mail.Τα στοιχεία των νικητών η εταιρεία Athens Voice θα τα χορηγήσει μόνο στο Faust. Καμία επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων δεν θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Athens Voice. Τα παραπάνω στοιχεία θα τηρηθούν σε αρχείο της Athens Voice και θα διαγραφούν από αυτό με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ