Advertorial

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για τις ταινίες «Reinventing Marvin» και «Discreet»

Η Athens Voice και το 30ό Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου σας πάνε σινεμά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378427-781137.jpg
©Courtesy of Mars Films

«Reinventing Marvin»

Μην αντέχοντας πλέον τον τυραννικό πατέρα και την αδιάφορη μητέρα του, ένας νεαρός gay, αποφασίζει να το σκάσει από το χωριό του. Στην προσπάθειά του να μεταμορφωθεί σε ένα νέο άτομο, που δε θα υποφέρει πλέον από τραμπουκισμούς και απόρριψη, υιοθετεί το όνομα Μαρτίν Κλεμέντ, και κάνει επιλογές που θα ολοκληρώσουν την επανεφεύρεση του εαυτού του.

Η ταινία «Reinventing Marvin» σε σκηνοθεσία της Anne Fontaine θα προβληθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, στις 19.30, στον κινηματογράφο Έλλη (Ακαδημίας 64)

Η ταινία κέρδισε το βραβείο “Queer Lion” στο Φεστιβάλ της Βενετίας.


«Discreet»

Discreet

Μετά από χρόνια κατά τα οποία κρυβόταν, αγωνιζόμενος να ελέγξει τους δαίμονές του, ένας εκκεντρικός gay άντρας επιστρέφει στο σπίτι και ανακαλύπτει ότι ο άντρας που τον είχε κακοποιήσει ως παιδί, είναι ακόμα ζωντανός. Οπλισμένος με αυτή τη γνώση, περιγράφει την εκδίκησή του, ενώ ταυτόχρονα περιπλανιέται στον επικίνδυνο κόσμο της ανδρικής ευπάθειας, που κρύβει η σημερινή Αμερική.

Η ταινία «Discreet» σε σκηνοθεσία του Travis Mathews θα προβληθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, στις 23.30, στον κινηματογράφο Έλλη (Ακαδημίας 64)

Το Discreet προβλήθηκε στο τμήμα Πανόραμα του 67ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.


Η Athens Voice και το 30ό Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου δίνουν τη δυνατότητα σε 5 από εσάς να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για τις ταινίες «Reinventing Marvin» και «Discreet». Στείλτε ένα απλό email στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμό σας γράφοντας «Reinventing Marvin» ή «Discreet» στο θέμα αναλόγως την προτίμησή σας, μέχρι τις 27/10 στις 17.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ