Advertorial

Ζήσε την πρώτη φάση του BARocker στο Hard Rock Café Athens και κέρδισε 1+1 free meals

Στέλνοντας ένα απλό e-mail 

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373026-770281.jpg

Συνταγές, γεύση, ακρίβεια, ταχύτητα, φαντασία, δεξιοτεχνία, συνολική παρουσίαση. Θες να παρακολουθήσεις από κοντά μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κόλπα στο bartending; Τότε μην χάσεις την ευκαιρία να επισκεφτείς το Hard Rock Café Athens, στην οδό Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου για να παρακολουθήσεις την 1η φάση του παγκόσμιου διαγωνισμού BARocker και να δοκιμάσεις μερικά από τα πιο rock cocktails της πόλης! Μια βραδιά θα «ταρακουνήσει» την Αθήνα και θα την απολαύσεις στο ποτήρι και το πιάτο σου παρέα με δυνατά, αγαπημένα, τραγούδια στα αυτιά. Ταλέντο και fun δίνουν ραντεβού στις 21.00. 

Οι Top Hard Rock Bartenders της Αθήνας αναμετρώνται για 5η συνεχόμενη χρονιά και καλούνται να αναδείξουν τις ικανότητές τους, προκειμένου να κατακτήσουν την πολυπόθητη θέση στην επόμενη φάση του παγκόσμιου διαγωνισμό BARocker για να διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου Hard Rock BARocker 2017 στο μεγάλο τελικό που θα συμβεί στο Ορλάντο, στην Φλόριντα. Δες τους, εμψύχωσέ τους και δοκίμασε όσα θα ετοιμάσουν! 

Ζήσε την πρώτη φάση του BARocker στο Hard Rock Café Athens και κερδίσε 1+1 free meals

Τον μεγάλο νικητή της βραδιάς, που θα προκριθεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, θα αναδείξει η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους ειδικούς στο χώρο: Νικόλ Κομοδίκη - Beverage Specialist, Μιχάλη Παπαζήση - Flair Bartending Instructor, Bar Academy και Αλέξανδρο Μακρίδη από τη Red Bull. 

Η Athens Voice και το Hard Rock Café Athens δίνουν τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς νικητές να διεκδικήσουν 1+1 free meals, που θα τα εξαργυρώσουν την ημέρα του local τελικού. Στείλε ονοματεπώνυμο στο contest@athensvoice.gr γράφοντας στο θέμα «BARocker», μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου στις 11.00π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.

#HRCAthens #ThisIsHardRock #BARocker

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ