Advertorial

Το ποτό που είναι πολύ εύκολο για να είναι αληθινό

Φτιάξε Tanqueray No. Ten Gin Grapefruit Fizz και απόλαυσε την άνοιξη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351341-728862.jpg

Ελάχιστη προετοιμασία και αναζωογονητική γεύση εσπεριδοειδών. Αυτό το πότο πραγματικά είναι πολύ εύκολο για να είναι αληθινό. Οι φρέσκιες νότες εσπεριδοειδών του Tanqueray No. TEN κάνουν υπέροχη αντίθεση με το πικρό grapefruit και το αναζωογονητικό tonic. Με άλλα λόγια, είναι το τέλειο ποτό για καλοκαιρινά πάρτι στην ταράτσα. Θα σε ευγνωμονούν όλοι οι διψασμένοι φίλοι σου!

Όταν λέμε ότι είναι πάρα πολύ εύκολο, το εννοούμε! Μπορείς να το φτιάξεις ακόμα και αν δεν έχεις καμία εξοικείωση με το αντικείμενο. Τα μόνα εργαλεία που θα χρειαστείς, είναι κάτι για να μετρήσεις τις δοσολογίες των υλικών σου – αν δεν έχεις jigger, ένα σφηνάκι, μια κανάτα μέτρησης ή ακόμα και μια  ζυγαριά θα σε βοηθήσουν – και ένα μαχαίρι και επιφάνεια κοπής για το γαρνίρισμα. Πέρα από αυτό, θα χρειαστεί μόνο να ανακατέψεις τα υλικά.

Μπορείς να το σερβίρεις σε διάφορα είδη ποτηριών, αλλά αν έχεις κολωνάτα ποτήρια θα βοηθήσουν να κρατηθεί το ποτό κρύο για περισσότερη ώρα, ειδικά σε συνθήκες καλοκαιρινής ζέστης. Επίσης, φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό όταν είναι σερβιρισμένο σε ένα ποτήρι Copa ή σε μεγάλο ποτήρι κρασιού. Αν δεν σε ενδιαφέρει η εντυπωσιακή παρουσίαση, ή αν δεν έχεις εύκαιρο αποφλοιωτή λαχανικών, απλά πρόσθεσε φέτες grapefruit για το γαρνίρισμα, αντί για τη φλούδα.

Συστατικά (για 6 άτομα)

• 270ml Tanqueray No. TEN gin

• 90ml Aperol

• 240ml χυμός ροζ grapefruit

• 960ml tonic water

• 1 ροζ grapefruit, κομμένο σε φέτες

Χρόνος παρασκευής

1 λεπτό

Βαθμός Δυσκολίας

1/5

Περιεκτικότητα σε αλκόολ

102g

Μέθοδος

1. Προσθέστε το Tanqueray No. TEN gin, το Aperol, τον χυμό ροζ grapefruit και το tonic water σε μια κανάτα γεμάτη με πάγο.

2. Προσθέστε μερικές φέτες ροζ grapefruit

3. Ανακατέψτε.

4.Σερβίρετε σε ποτήρια Copa ή μεγάλα ποτήρια κρασιού γεμάτα με πάγο.

5. Γαρνίρετε το κάθε ποτήρι με μία ακόμα φέτα ροζ grapefruit.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ