Advertorial

#cuttypaizei 5 live για να αποχαιρετήσεις το 2016

Η Αθήνα είναι rock, jazz, indie, psych... Η Αθήνα έχει μουσική!

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334504-694298.jpg

Η Αθήνα είναι rock, jazz, indie, psych... Η Αθήνα έχει μουσική!

Αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να πάρεις την παρέα και την εορταστική σου διάθεση και να γυρίσεις την Αθήνα γιατί #cuttypaizei. Σίγουρα αποχαιρετάς με μεγάλη ανακούφιση το 2016, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις καλά τις τελευταίες του νύχτες με live που θα σου μείνουν αξέχαστα.

Boris στο Fuzz (21/12)

Ο Atsuo, η Wata και ο Takeshi αποτελούν το μουσικά πολυμορφικό, ιαπωνικό γκρουπ Boris. Νoise rock, avant-garde metal, drone, sludge, ambient, experimental, psychedelic rock, shoegaze ή dream pop, 20 χρόνια τώρα παραμένουν κάθε φορά απρόβλεπτοι. 

Cyanna Mercury στο Gagarin 205 (22/12)

Ο όρος «ψυχεδελικό rock» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τον ήχο των Cyanna Mercury, αλλά σε καμία περίπτωση να ορίσει απόλυτα, τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του, οι επιρροές του οποίου ξεκινούν από το δυτικό psych και τις folk ρίζες και φτάνουν στην ελληνική ρυθμολογία και ηχοχρωματική παράδοση. Το υψηλό συνθετικό επίπεδο του πρώτου τους LP «Archetypes», χαρακτηρίζεται από μια μαγευτική απλότητα και μία ζωντανή τραχύτητα, που ισορροπεί με τις αξιομνημόνευτες μελωδίες και τα παροξυσμικά φωνητικά ξεσπάσματα. Επί σκηνής δε, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει όποιος τους έχει δει, το αποτέλεσμα είναι μια παγανιστική γιορτή με συνεχείς κορυφώσεις και εναλλαγές ανάμεσα σε σκοτεινές ατμόσφαιρες και ενεργειακές εκρήξεις.

Acid Baby Jesus στο AN club (23/12)

Με πολύ ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες και δυο ολοκληρωμένους δίσκους στην Αμερικάνικη Slovenly, οι Acid Baby Jesus έχουν ήδη καθιερωθεί ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και περιπετειώδη νέα psych/punk/garage σχήματα διεθνώς. Η μίνι περιοδεία τους σε Ιταλία και Ελλάδα έχει ως τελευταίο σταθμό τα Εξάρχεια.

Robyn Bennett με Bang Bang στο Half Note Jazz Club (29/12)

Έχοντας στις αποσκευές της εμπνευσμένες διασκευές jump swing standards, μεγάλες επιτυχίες από τον προτελευταίο της δίσκο «The Wait», αλλά φυσικά και τραγούδια από το νέο, επιτυχημένο άλμπουμ της «The Song Is You», η «σύγχρονη ντίβα του pop-swing» Robyn Bennett, έρχεται να δώσει έναν άλλον αέρα στην πρωτοχρονιάτικη διασκέδασή μας με glamorous style, ξέφρενο pop swing, jazz funk & rock grooves και όχι μόνο!  Ένα εκρηκτικό μουσικό μείγμα που μας οδηγεί στα συναρπαστικά party μιας άλλης εποχής, σε υπέροχες και μαγικές στιγμές.  Μουσική απόλαυση πέρα από ετικέτες!

The Swingin' Cats στο Gazarte Roof Stage (29/12)

Οι Swingin' Cats στο εορταστικό πνεύμα των ημερών, αντλούν έμπνευση και αισιοδοξία από παλιά αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου που μέχρι σήμερα μας τροφοδοτούν με ανεμελιά και όνειρα. Ένα «Jukebox Cinema» αφιέρωμα στον Παλιό Κινηματογράφο με πρόζες, θεατροποιημένα Dubsmash στιγμιότυπα από την ομάδα Antosi & χορό από τους Athens Boogie. Λαϊκοί καημοί της δεκαετίας του '50 και του '60 που έγιναν αγαπημένες επιτυχίες. Μια διαδρομή που ξεκινά από τα ασπρόμαυρα καρέ των ταινιών μιούζικαλ. Μουσική που μας ταξιδεύει στην ξεγνοιασιά παλιών και αθώων εποχών. Κέφι και ενέργεια που θα σας κάνει να περάσετε αξέχαστα.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το που χτυπάει η καρδιά της πόλης, πάρε μέρος στις πιο αυθεντικές Urban περιηγήσεις στην πόλη σου μέσω των Urban Adventures Tours, τα οποία επέστρεψαν για να αποκαλύψουν και άλλα μυστικά της πόλης, μέσα από τις πιο experiential διαδρομές. Live performances, graffiti sessions, breakdance shows και πολλές ακόμα διαφορετικές εμπειρίες. Mαζί με το Cutty Sark οι εμπειρίες δεν σταματούν μόνο στα Urban Adventures Tours, αλλά συνεχίζονται στα After Tour Parties με Cutty Sark cocktails και τα πιο urban dj sets της πόλης! Κλείσε τώρα δωρεάν τη θέση σου!


Απολαύστε υπεύθυνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ