20 χρόνια Athens Voice: Ξεφυλλίστε το επετειακό τεύχος
Athens Voice World

20 χρόνια Athens Voice: Ξεφυλλίστε το επετειακό τεύχος

Η συλλεκτική έκδοση κυκλοφορεί στα κόκκινα σταντ
62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD
  • UPD
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

20 χρόνια Athens Voice: Το επετειακό τεύχος κυκλοφορεί - Ξεφυλλίστε τη συλλεκτική έκδοση ακριβώς όπως τυπώθηκε

20 χρόνια πριν, δημιουργήθηκε η Φωνή της Αθήνας. Τα εξώφυλλά της ήταν έργα τέχνης που κάθε εβδομάδα χρωμάτιζαν την πόλη, μετέτρεπαν τους δρόμους της στη μεγαλύτερη υπαίθρια γκαλερί.

Έγιναν πολλά αυτά τα 20 χρόνια, στην Ελλάδα και στον κόσμο. Ξεφυλλίζοντας τα παλιά τεύχη για να φτιάξουμε το επετειακό των 20 χρόνων, σαν φιλμ μπροστά στα μάτια μας η ζωή πέρασε τρέχοντας. Θυμηθήκαμε την ιστορία αυτών των δύο ταραγμένων δεκαετιών, αλλά κυρίως διαπιστώσαμε με χαρά και συγκίνηση ότι οι πάντες πέρασαν κάποια στιγμή από τις σελίδες της. Διάσημοι και πρωτοεμφανιζόμενοι, επαγγελματίες και απλοί άνθρωποι, Έλληνες και ξένοι, έγραψαν, σχεδίασαν, παρουσίασαν τη δουλειά και τις απόψεις τους, πρόβαλαν τις επιχειρήσεις του και τις νέες τους προσπάθειες. Τη συνδημιούργησαν.

Κοιτούσαμε φωτογραφίες και υπογραφές και θυμηθήκαμε όλους εσάς που βρεθήκατε πλάι μας, που οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, που χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε, που υπήρξατε ή είστε ακόμα ομάδα της VOICE. Είναι σπάνιες οι φορές που ένα έντυπο καταφέρνει χωρίς μεγάλα μέσα να διαρκέσει τόσα χρόνια, να συνδεθεί τόσο στενά με τη ζωή μιας πόλης. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

H ATHENS VOICE θέλει να σας ευχαριστήσει για όλα τα χρόνια που την ψάχνατε στα κόκκινα σταντ για να τη διαβάσετε και να την κρατήσατε, που μπαίνατε στον κόπο να ανεβείτε στην πολυκατοικία μας στα Εξάρχεια για την αναζητήσετε, που σχολιάζατε, γκρινιάζατε, μας λέγατε τα καλύτερα λόγια, μας φέρνατε γλυκά και μας προτρέπατε να συνεχίσουμε.

Αυτό κάνουμε!

Πλοηγηθείτε στο αφιερωματικό microsite 20 χρόνια ATHENS VOICE και ξεφυλλίστε παρακάτω, ακριβώς όπως τυπώθηκε, το συλλεκτικό επετειακό τεύχος 20 χρόνια ATHENS VOICE, το εξώφυλλο του οποίου δημιούργησε ο Γιάννης Κουρούδης.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα