Αθλητισμος

Νύχτα στέψης στο Κίεβο (video)

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ διεκδικούν στις 21.45 το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zidane2342.gif
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Τα ψέματα τελείωσαν και η σεζόν ολοκληρώνεται με το ματς που περιμένει κάθε χρόνο όλος ο κόσμος: Τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πρώτη ομάδα που κατέκτησε δύο σερί φορές τη διοργάνωση από τότε που αυτή μετονομάστηκε και άλλαξε format, και απόψε στις 21.45 φιλοδοξεί να κάνει το three peat και να σηκώσει την κούπα για 13η φορά συνολικά.

Η σπουδαία Λίβερπουλ των πέντε κατακτήσεων, επιστρέφει σε τελικό έπειτα από 11 χρόνια, όταν και είχε ηττηθεί από τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ με 2-1.

Δύο πολύ αποδοτικές επιθέσεις απέναντι σε δύο αναξιόπιστες άμυνες θα κοντραριστούν στο Κίεβο, όμως κατά γενική ομολογία σε αυτό το παιχνίδι έφτασαν οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Η Ρεάλ νίκησε εκτός έδρας -εύκολα μάλιστα- τις Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Μπάγερν διαδοχικά και σήμερα θα παίξει δίχως απουσίες για μια ακόμη διάκριση. Μοναδικό ερωτηματικό για τον Ζιντάν, αν θα χρησιμοποιήσει τον Μπέιλ ή τον Μπενζεμά δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Gameathlon Summer 2018 - Official Trailer

Η Λίβερπουλ δεν έχει προβλήματα ούτε κι αυτή, με τους Σαλάχ και Μανέ να διακόπτουν τη νηστεία για το Ραμαζάνι. Σπουδαία θεωρείται η πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες, ενώ οι «κόκκινοι» του Κλοπ πέτυχαν 46 γκολ, τα περισσότερα στη φετινή διοργάνωση.

Trainspotting (1996) Official Trailer - Ewan McGregor Movie HD

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ