Πολιτικη & Οικονομια

Συναντήθηκε ο Φρουζής με τον Τσίπρα όσο ήταν αντιπρόεδρος της Novartis;

Νέα στοιχεία στην Προανακριτική Επιτροπή

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
frouzis.jpg
Facebook

Αναφορά σε ραντεβού του Κωνσταντίνου Φρουζή με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα περιέχεται στο CD με τα πρόσθετα στοιχεία που έστειλε η ανακρίτρια στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis.

Σύμφωνα με το in.gr, τα αρχεία δεν έχουν σήμανση οπότε εικάζει κανένας ότι πρόκειται για σελίδες από τα σημειωματάρια είτε του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Hellas είτε της γραμματέως του. Η συγκεκριμένη καταγραφή έγινε τον Δεκέμβριο του 2017 και είναι η ακόλουθη «ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΣΟΥΡΑΝΗ/ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ».

Η ίδια πηγή αναφέρει πως δεν είναι γνωστό αν ο Πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε και αν έγινε αυτή η συνάντηση. Ούτε η καταγραφή αυτή είναι από μόνη της ενοχοποιητική, μπορεί να μην σημαίνει τίποτα περισσότερο από το γεγονός ότι η Novartis έψαχνε να βρει επαφή με τον σημερινό Πρωθυπουργό. 

Επιπλέον, από τα πρόσθετα στοιχεία φαίνεται ότι ο κύκλος των συνομιλητών του κ. Φρουζή δεν περιοριζόταν μόνο στο ΠαΣοΚ και στη ΝΔ, αλλά είχε επεκταθεί και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα στα άλλα ονόματα που αναφέρονται στα προσωπικά του αρχεία περιλαμβάνονται και αυτά των Γιάννη Δραγασάκη, Γιάννη Μηλιού και ένα ακόμα: Ευκλείδης (θα πρόκειται είτε για καταπληκτική σύμπτωση είτε για τον μόνο Ευκλείδη που γνωρίζει όλη η Ελλάδα).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

androulakis-adwnis
«Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις» - Η ανάρτηση Γεωργιάδη για την επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Καισαριανή

«Σπάει καθημερινά τα δικά του ρεκόρ γραφικότητας ο υπουργός Υγείας, μήπως τελικά στόχος του είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες», απαντάει το ΠΑΣΟΚ

Ο Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του - «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»
Ο Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του - «Η κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής»

Ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα την πολιτική του διακήρυξη - Περιγράφει ως «κρίσιμη πολιτική αναγκαιότητα» την σύγκλιση των τριών ρευμάτων της Αριστεράς του 20ού αιώνα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY