Πολιτικη & Οικονομια

Μαξίμου: Ο Πάιατ διαψεύδει Μητσοτάκη για FBI - Novartis

«Ουδέποτε αναφέρθηκε στο εάν υπάρχουν ή όχι Έλληνες πολιτικοί στις έρευνες του FBI για το σκάνδαλο Novartis»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18788424.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος

Ο Τζέφρι Πάιατ «ουδέποτε αναφέρθηκε, κατά τη συνάντησή του με τον Κ. Μητσοτάκη, στο εάν υπάρχουν ή όχι Έλληνες πολιτικοί στις έρευνες του FBI για το σκάνδαλο Novartis», σημειώνουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, επικαλούμενοι επικοινωνία διπλωματικού συμβούλου του Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρέσβη.

«Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί ως προς την ουσία της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνησή της τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα», προσθέτουν οι ίδιοι κύκλοι.

Σύμφωνα με πηγές της Ν.Δ., σε συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Πάιατ είπε πως δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκης Σκέρτσος
Σκέρτσος για Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα πέτυχε πλήρη απορρόφηση των πόρων χωρίς απώλειες

«Σπουδαιότερη παρακαταθήκη η απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να ανταποκριθεί σε πιεστικά χρονοδιαγράμματα» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY