- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διακόπηκε η κυκλοφορία από και προς τη Βόρεια Εύβοια, λόγω της φωτιάς
Ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων
Με τη μεγάλη φωτιά στην κεντρική Εύβοια να κατευθύνεται προς τα Ψαχνά, η αστυνομία διέκοψε προληπτικά, για λόγους ασφαλείας, την κυκλοφορία στον δρόμο από τη Χαλκίδα προς τη Βόρεια Εύβοια, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας η φωτιά πλησιάζει προς τον επαρχιακό δρόμο ο οποίος έχει καλυφθεί με πολλούς καπνούς.
Σύμφωνα με τις αρχές, έχει κλείσει ο δρόμος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από Προκόπι μέχρι Καστέλα ως προς την κάθοδο από Βόρεια Εύβοια προς Χαλκίδα και το αντίστροφο από Καστέλα έως Προκόπι για την άνοδο από Χαλκίδα προς Βόρεια Εύβοια.
Παράλληλα, προληπτικά για λόγους ασφάλειας η αστυνομία έχει κλείσει την επαρχιακή οδό Λίμνης - Ψαχνών, στο ύψος του χωριού Προκόπι και κατευθύνει τους οδηγούς στον Άγιο Κωνσταντίνο.
Στο μεταξύ, συνεχώς ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και, πλέον, επιχειρούν 171 πυροσβέστες με 57 οχήματα και 40 άτομα πεζοπόρο. Παράλληλα, ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν πέντε ελικόπτερα, έξι αεροσκάφη τύπου Canadair και δύο PZL.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι «φέρνει» στα σχολεία η νέα σχολική χρονιά
Ο καιρός στην Αττική
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Δεν θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι της χρονιάς
Οι μαθητές σέβονται και χαίρονται τις τοιχογραφίες
Στη μάχη και ένα ελικόπτερο
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.