- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Τις σορούς 8 ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο από τη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται σε Ραφήνα, Νέα Μάκρη, Πεντέλη και Μαραθώνα από τις 4.57 το απόγευμα της Δευτέρας, δήλωσε πως είδε με τα μάτια του ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Μιχάλης Τεζάρης από τη Ραφήνα όπου βρίσκεται, ανεβάζοντας έτσι, σημαντικά τον αριθμό των νεκρών.
Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, οι δύο εξ αυτών πνίγηκαν στην προσπάθεια τους να βρουν καταφύγιο στη θάλασσα από την πύρινη κόλαση. Ανάμεσα στους νεκρούς, σύμφωνα με την ίδια πηγή, βρίσκονται δύο παιδιά και δύο ηλικιωμένοι.
Στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου μεταφέρονται και οι διασωθέντες από τη θάλασσα, εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τους συγγενείς να κρατούν στα χέρια φωτογραφίες τους και να ψάχνουν από βάρκα σε βάρκα για τους δικούς τους ανθρώπους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς βγάζουμε σήμα κυκλοφορίας - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Καθαρά Δευτέρα, το μοναδικό τριήμερο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
«Κάνουμε τις μετακινήσεις ασφαλέστερες» σημειώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Δείτε τις εικόνες από το σημερινό tour του στους δρόμους της πόλης
«Σε ουδένα επέτρεψα να μου υποδείξει τι θα έπρεπε να γράψω ή να μη γράψω», δηλώνει στο τελευταίο του άρθρο
Τι ώρα θα πραγματοποιούνται τα τελευταία δρομολόγια
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση
Άσπρη μέρα σήμερα σε μεγάλο υψόμετρο
H δίκη, οι ποινές, η αυτοκτονία Σφηνιά και οι καταγγελίες λίγο πριν το δυστύχημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.