- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΚΕΕΡΦΑ: Χρυσαυγίτες χτύπησαν με σιδερογροθιές μετανάστες (εικόνες)
Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο
Στο στόχαστρο μελών της Χρυσής Αυγής μπήκαν μετανάστες εργάτες γης στην Γκορυτσά Ασπροπύργου, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» (ΚΕΕΡΦΑ).
Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Οι δράστες χτύπησαν βάναυσα τους μετανάστες. Εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν έναν αιμόφυρτο εργάτη σε φορείο ασθενοφόρου.

«Πενταμελής ομάδα των φασιστών επιτέθηκε με σιδηρογροθιές κατά δύο μεταναστών εργατών την ωρα που βρίσκονταν σε θερμοκήπια και δούλευαν. Οι τρεις κύκλωσαν τον Ασφάκ Μαχμούντ και άρχισαν να του καταφέρνουν δολοφονικά χτυπήματα στο πρόσωπο, ενώ οι άλλοι δύο πλησίασαν τον Βακάς Χουσείν» επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της αντιρατσιστικής κίνησης.

Όπως καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ, «οι δράστες είναι γνωστοί στα θύματα», προσθέτοντας ότι «την ώρα της επίθεσης, όπως και στις προηγούμενες ρατσιστικές επιθέσεις, έβριζαν φωνάζοντας "Βρώμικοι Πακιστανοί. Πού θα τρέξετε για να φύγετε τώρα;"».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.