- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Το DNA φοιτητή θα δείξει τον αποστολέα του τρομοφακέλου στον Παπαδήμο
Γνωστός στις Αρχές για τη στρατολόγηση τρομοκρατών
Στο συμπέρασμα πως ο αποστολέας του τρομοφακέλου στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο είναι η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, όπως είχε μεταδώσει και σε προηγούμενο άρθρο η Athens Voice, καταλήγουν οι Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, στους τρομοφακέλους που έχει εντοπίσει η ΕΛ.ΑΣ. και είχαν παραλήπτες ξένους ηγέτες, έχουν βρεθεί γενετικό υλικό και μέρος αποτυπώματος. Για το τρομοπακέτο που είχε αποσταλεί στον Σόιμπλε είχαν αναλάβει την ευθύνη οι Πυρήνες της Φωτιάς.
Η Αντιτρομοκρατική πιστεύει ότι πίσω και από αυτό το χτύπημα είναι η ίδια οργάνωση και πως η εντολή είχε δοθεί από δυο ηγετικά πρόσωπα των «Πυρήνων» που είναι στην φυλακή. Ωστόσο, πιστεύουν πως έχουν στρατολογηθεί νέοι τρομοκράτες ενώ πρόσωπο κλειδί θεωρείται ένα νεαρό άτομο το οποίο λόγω σπουδών έχει πολλούς εξόδους από την φυλακή και έτσι καταφέρνει να «ανανεώνει» την οργάνωση με νέες προσθήκες.
Μάλιστα, εδώ και μιάμιση εβδομάδα είχε προειδοποιήσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και με απόρρητο έγγραφό της, για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος προσώπου, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ενεπλάκη στην πολιτική ζωή της χώρας, τα χρόνια της οικονομικής κρίσης!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κερδίζουμε μία ώρα ύπνου
Αντικείμενο οι ζημιές από τις εργασίες για την κατασκευή της γραμμής 4 του Μετρό
Τι εντοπίστηκε μετά από έλεγχο
Σε Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Σπάρτη τα τρία έργα
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι δηλώσεις της τρεις μήνες μετά τη δολοφονική επίθεση
Αυστηροί περιορισμοί έως τις 29 Οκτωβρίου 2026 για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.