Κοσμος

Και όμως: Μέρος της ομιλίας της Μελάνια Τραμπ αντιγραφή από την Μισέλ Ομπάμα (video)

 «Εμπνευσμένοι» λογογράφοι κάνουν ξερό copy - paste

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133823-304917.jpg

Άραγε τι να φαντάστηκαν αυτοί ή αυτός που έγραψαν την ομιλία της Μελάνια Τραμπ, όταν χθες παρουσιάστηκε μαζί με τον σύζυγό της; Να φαντάστηκαν ότι όλοι έχουν τόσο βραχεία μνήμη και δεν θα θυμούνται καθόλου τι έλεγε η Μισέλ Ομπάμα πριν από λίγα χρόνια; 

Γιατί η ομιλία της Μελάνια είχε ολόκληρα κομμάτια κανονικού copy - paste από την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα το 2008. Πριν δείτε τα βίντεο που κάνουν το γύρο του internet και εκθέτουν τον Τραμπ και το επιτελείο του, πάρτε ένα παράδειγμα: 

Μελάνια Τραμπ χθες: «Οι γονείς μου μού μετέδωσαν αξίες, όπως ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για αυτό που θες στη ζωή, ότι ο λόγος σου είναι συμβόλαιο και ότι πράττεις αυτό που λες και κρατάς την υπόσχεσή σου, ότι συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους με σεβασμό. 

Μισέλ Ομπάμα 2008: «Ο Μπαράκ και εγώ ανατραφήκαμε με πολλές κοινές αξίες: ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για αυτό που θέλεις στη ζωή, ότι ο λόγος σου είναι συμβόλαιο και ότι πρέπει να κάνεις αυτό που λες ότι θα κάνεις, ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους με σεβασμό και αξιοπρέπεια».

Όπως είναι φυσικό η ομοιότητα έχει ξεσηκώσει πολλά σχόλια και μέλος της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ δήλωσε ότι η ομοιότητα με την ομιλία τη Μισέλ Ομπάμα ήταν πιθανότατα αποτέλεσμα λάθους των συντακτών της. Πάντως η Μελάνια είπε στο NBC ότι την έγραψε μόνη της με μια μικρή βοήθεια. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ