Η Τζένη Μελιτά.
Η Τζένη Μελιτά.
Σχεσεις

Μίλα μου βρόμικα: Η ερωτική μου ζωή έχει γίνει ένα χαώδες δίπορτο

«Απατάω τη σχέση μου με τον επί χρόνια φίλο μου, με το σεξ να είναι αδιανόητα καλό! »

Μίλα μου βρόμικα reloaded με την Τζένη Μελιτά: Τα ερωτικά μου έχουν καταλήξει ένα δίπορτο, απατάω τη σχέση μου με τον φίλο μου που έχει και αυτός σχέση.

Τζένη μου, πώς τα έκανα έτσι; Γιατί η ερωτική μου ζωή έχει καταλήξει ένα χαώδες δίπορτο; Απατάω τη σχέση μου με τον επί χρόνια φίλο μου, με το σεξ να είναι αδιανόητα καλό! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο φίλος έχει και αυτός σχέση, πράγμα που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Τον σκέφτομαι συνέχεια, αλλά διστάζω να του εκφράσω κάτι παραπάνω. Όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτό.

Φίλη, φοβάμαι ότι το πρόβλημα αυτό λύνεται με  μαθηματικές πράξεις. Αφαιρέσεις, συγκεκριμένα. Λέω, λοιπόν, να τον πιάσεις την επόμενη φορά που θα συνευρεθείτε, για να είναι και το κλίμα όσο πιο χαλαρό γίνεται, και να του πεις ότι δεν αντέχεις αυτό το μπέρδεμα, ότι έχεις συναισθήματα για αυτόν και να ψυχολογήσεις αντιδράσεις. Είναι και άλλοι δύο άνθρωποι που έχουν μπλεχτεί σε αυτό, χωρίς να το έχουν επιλέξει. Εύχομαι να πάρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Το σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice