Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι ©EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι ©EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Celebrities

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης τους

Η όμορφη χριστουγεννιάτικη κάρτα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ δημοσιεύουν την πρώτη εικόνα της κόρης τους, Λίλιμπετ-Νταϊάνα. Η ανάρτηση στο Team Rubicon.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους. Η Μέγκαν Μάρκλ γέννησε τον Ιούνιο 2021, φέρνοντας στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τη Λίλιμπετ Νταϊάνα.

Το ζευγάρι ποζάρει με τα παιδιά του σε μια νέα χριστουγεννιάτικη κάρτα. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ κοινοποίησαν για πρώτη φορά τη φωτογραφία από τον λογαριασμό της Team Rubicon στο Twitter, οργάνωση αντιμετώπισης καταστροφών.

Στη φωτογραφία ο Χάρι κρατά τον δύο ετών γιο τους, Άρτσι Χάρισον, ενώ η Μαρκλ σηκώνει ψηλά την 6 μηνών κόρη τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα.

«Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Λίλιμπετ, στον κόσμο. Ο Άρτσι μας έκανε "μαμά" και "μπαμπά" και η Λίλι μας έκανε οικογένεια» έγραψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Και πρόσθεσαν: «Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν οικογένειες -όσων μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν, σε αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται επιδόματα».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έγιναν για δεύτερη φορά γονείς τον Ιούνιο 2021, όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Λίλιμπετ-Νταϊάνα
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έγιναν για δεύτερη φορά γονείς τον Ιούνιο 2021, όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Λίλιμπετ-Νταϊάνα © EPA/JASON SZENES

Η φωτογραφία είναι του φωτογράφου Αλέξι Λουμπομίρσκι στο σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στη Σάντα Μπάρμπαρα το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice