Χώρισε η Gigi Hadid:
Gigi Hadid και Zayn Malik © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Xώρισε η Gigi Hadid: Ο Zayn Malik χτύπησε τη μητέρα της

Η μητέρα της ισχυρίζεται ότι την χτύπησε ο τραγουδιστής

62224-137655.jpg
Newsroom |

Gigi Hadid - Zayn Malik: Χωρισμός για το ζευγάρι μετά το δημοσίευμα του TMZ πως ο τραγουδιστής χτύπησε τη μητέρα του μοντέλου.

«Τίτλοι τέλους» για τη σχέση της Gigi Hadid και του Zayn Malik, λίγες ώρες μετά την αποκαλυπτική δημοσίευση του TMZ πως ο τραγουδιστής χτύπησε τη μητέρα του μοντέλου, Yolanda, κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται κάθε κατηγορία.

Μετά από σχεδόν 6 χρόνια χωρισμών και επανασυνδέσεων η σχέση του ζευγαριού φτάνει στο τέλος της, μόλις έναν χρόνο μετά την απόκτηση της κόρης τους, Khai, τον Σεπτέμβριο του 2020. Gigi και Zayn έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2015 όταν πήγαν μαζί στο πάρτι των Αμερικανικών Βραβείων Μουσικής. Η Ηadid εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο του Zayn για το σινγκλ «Pillow Talk» και το φλογερό ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε.

Οικογενειακός φίλος της Hadid ανέφερε στο People: «Δεν είναι πια μαζί. Παρ' όλα αυτά είναι καλοί γονείς. Συμμετέχουν και οι δύο στην ανατροφή. Η Yolanda είναι πολύ προστατευτική με την Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και την εγγονή της».

Άλλη πηγή αποκάλυψε στο Entertainment Tonight, πως το περιστατικό με την μητέρα της Gigi έλαβε χώρα πριν τον χωρισμό του ζευγαριού ενώ διευκρίνισε πως η Gigi και ο Zayn προσπάθησαν να μείνουν μαζί για την κόρη τους αλλά δεν τους «βγήκε».

Παράλληλα, ο τραγουδιστής διαψεύδει την κατηγορία επίθεσης. Όπως ανέφερε στο TMZ, μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, «Αρνούμαι κατηγορηματικά πως χτύπησα την Yolanda Hadid και για χάρη της κόρης μου αρνούμαι επίσης να δώσω δημοσίως οποιαδήποτε περαιτέρω λεπτομέρεια. Ελπίζω η Yolanda να αναθεωρήσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και να προχωρήσουμε 'γιατρεύοντας' τις πληγές αυτής της οικογένειας ιδιωτικά».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice