Lila Moss
© Pascal Le Segretain/Getty Images
Fashion

Lila Moss: Από το Glastonbury κατευθείαν στην πασαρέλα του Jacquemus

Η κόρη της Κέιτ Μος δεν είναι μακριά από το να ξεπεράσει τον πήχη που έθεσε η μαμά της

Lila Moss: Το μοντέλο και κόρη της Κέιτ Μος συμμετείχε στο σόου του Jacquemus στη νότια Γαλλία για τη συλλογή Le Papier

Ήταν μια γεμάτη εβδομάδα αυτή που πέρασε για την κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα. Και κατά πώς φαίνεται κάπως έτσι θα κυλάει η ζωή της εφεξής. Η 19χρονη μοντέλα παρευρέθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Glastonbury (λέγε το και μακελειό) μαζί με τη φίλη της Στέλα Τζόουνς, που είναι επίσης μοντέλο στο πρακτορείο της μαμάς της. Και αφού χόρεψε και ξεσάλωσε στις συναυλίες, έφυγε καπάκι για νότια Γαλλία, έβγαλε τα ροκ ρούχα της και συμμετείχε στην παρουσίαση της κομψότατης συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 του Simon Porte Jacquemus.

Αφού τα προηγούμενα χρόνια ο σχεδιαστής φιλοξένησε τους καλεσμένους του σε χωράφια με λεβάντες και στάχυα, φέτος προσκάλεσε τους τυχερούς σε μια αλυκή στην Αρλ. Σε ένα κατάλευκο σκηνικό, παρουσίασε την εντυπωσιακή συλλογή Le Papier, με ρούχα αποκλειστικά σε λευκό, μαύρο και γενικώς «σκοτωμένα» χρώματα. Κι ενώ έλειπαν οι έντονες ματζέντες, σήμα κατατεθέν του Jaquemus, το παρών έδωσαν τόσο τα χαρακτηριστικά του κοψίματα όσο και τα τολμηρά πλεκτά τοπάκια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Το ρούχο με το οποίο περπάτησε η Λίλα Μος είναι ζηλευτό: Το λινό σακάκι και το παντελόνι, χρώματος ζαχαρί, με σέξι ανοίγματα, ήταν κανονικά έργα τέχνης. Αναστέναξαν τα αλάτια αλλά και εμείς!

Η Lila Moss
© Pascal Le Segretain/Getty Images

Η ζωή λέει πως αν η μαμά σου είναι η Κέιτ Μος, η οποία έχει θέσει τον επαγγελματικό πήχη στο μόντελινγκ σε δυσθεώρατα ύψη, εσύ ως κόρη αλλάζεις πίστα, γίνεσαι κάτι άλλο, δεν πας να φας τα μούτρα σου με τις συγκρίσεις. Αν, για παράδειγμα, ο Γκάλης είχε γιο, αυτός λογικά δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ, έτσι δεν είναι; Κι όμως η Λίλα δεν φοβάται τις συγκρίσεις.

Η κίνηση, η αυτοπεποίθηση, οι εκφράσεις, τα τέλεια χαρακτηριστικά και φυσικά η εργατικότητα που επέδειξε στο σόου του Jacquemus δείχνουν πως έχει τη στόφα του top model και το κλειδί της επιτυχίας για το μέλλον. Άλλωστε δεν έχει κάνει και λίγα για την ηλικία της. Μόλις τους τελευταίους μήνες συμμετείχε στο σόου Fendance κι έκανε εξώφυλλο στη Vogue. Και σ’ ανώτερα!

Victoria Beckham
© Dominique Charriau/Getty Images

Στο παρασκήνιο της εμφάνισης της Λίλα Μος, αξίζει να αναφερθεί και μία ακόμα εμφάνιση. Στο event ήρθε για συμπαράσταση και η Βικτόρια Μπέκαμ, προσωπική φίλη του Jacquemus. Ντυμένη στο πνεύμα της συλλογής, επέλεξε ένα ολόμαυρο δικό της σύνολο. Εκτός πνεύματος εποχής και θερμοκρασιών, δεν παρέλειψε να φορέσει και καλτσόν! Μπρος στα κάλλη, τι είν’ η ντάλα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice