Ο Μο Φάρα, ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, ότι η σεζόν του 2023 θα είναι «μάλλον» η τελευταία της καριέρας του.

Ο Μο Φάρα, ανακοίνωσε σήμερα (31/1) ότι η σεζόν του 2023 θα είναι «μάλλον» η τελευταία της καριέρας του. Ο 39χρονος Βρετανός δρομέας, θα αγωνισθεί στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, όπου η καλύτερη θέση που έχει τερματίσει είναι η τρίτη (2018), ενώ δεν σκοπεύει να συνεχίσει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Ο 39χρονος τετράκις Ολυμπιονίκης, με δύο χρυσά μετάλλια στα 5.000μ. και ισάριθμα στα 10.000μ. δήλωσε σχετικά: «Δεν θα συνεχίσω μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες (σ.σ. το 2024, στο Παρίσι) και νομίζω ότι το 2023 θα είναι πιθανότατα η τελευταία μου σεζόν» και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ηταν μια απίστευτη καριέρα. Και για εμένα, το να αγωνισθώ σε αυτόν τον αγώνα (σ.σ. στο Λονδίνο) σημαίνει πολλά. Πάντα έλεγα ότι θα ήταν υπέροχο να τον κερδίσω μια ημέρα. Είμαι υπερήφανος για όσα έχω καταφέρει και θέλω να δώσω στον εαυτό μου, άλλη μια ευκαιρία για να δω τι μπορώ να κάνω. Αλλά δεν έχω ν’ αποδείξω τίποτε».

Η καλύτερη παρουσία του Φάρα, στον Μαραθώνιο της βρετανικής πρωτεύουσας, ήταν η τρίτη θέση το 2018, μια σεζόν κατά στην οποία επικράτησε στον Μαραθώνιο του Σικάγο. Σημειώνεται, ότι ο κορυφαίος δρομέας, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης (19-27 Αυγούστου), εάν του το… επιτρέψει το σώμα του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!