Η Phoebe Dynevor συνεργάζεται με τη weDo
Phoebe Dynevor
LOOK News

Η Phoebe Dynevor συνεργάζεται με τη weDo/ για θετική αλλαγή

«Είναι κάτι περισσότερο από ένα εμπορικό brand, είναι μια νοοτροπία, μια έκκληση για δράση, μια κοινότητα»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H Phoebe Dynevor έχει ανακοινωθεί ως η πρώτη Global Ambassador της weDo/ Professional, πρεσβεύοντας τις δράσεις για θετική αλλαγή.

H Phoebe Dynevor έχει ανακοινωθεί ως η πρώτη Global Ambassador της weDo/ Professional, πρεσβεύοντας τις δράσεις για θετική αλλαγή.

Η Phoebe Dynevor, η Βρετανίδα ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στο BRIDGERTON στο Netflix, συνεργάζεται με τη weDo/ Professional για να διαδώσει ένα νέο μήνυμα θετικής αλλαγής, προσφέροντας νέους τρόπους για τη φροντίδα των μαλλιών και του πλανήτη. Ως η πρώτη Global Ambassador του brand για θετική αλλαγή, η Phoebe θα συνεργαστεί με τη weDo/ για να αναζητήσει πιο βιώσιμες ρουτίνες περιποίησης μαλλιών, ενώ θα τονίσει τη σημασία της κοινής δράσης για τη μείωση των επιπτώσεών μας στο περιβάλλον.
Όπως είπε η ίδια «Είναι κάτι περισσότερο από ένα εμπορικό brand, είναι μια νοοτροπία, μια έκκληση για δράση, μια κοινότητα». Μια φράση που ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία της weDo/.

H Phoebe Dynevor έχει ανακοινωθεί ως η πρώτη Global Ambassador της weDo/ Professional
H Phoebe Dynevor έχει ανακοινωθεί ως η πρώτη Global Ambassador της weDo/ Professional

Για να γίνει πραγματικότητα η δράση με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, η weDo/ συνεργάζεται με τον οργανισμό Plastic Bank, οι οποίοι δεσμεύονται να αποτρέπουν την είσοδο 8 πλαστικών μπουκαλιών στον ωκεανό για κάθε προϊόν που πωλείται. Η συνεργασία αυτή έχει ήδη “σταματήσει” πάνω από 10 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς.

Η Phoebe Dynevor για τη συνεργασία της με τη weDo/:
«Στον κόσμο που ζούμε σήμερα, υπάρχει μια πίεση στο να δείχνουμε ότι είμαστε καλά και να κάνουμε καλές πράξεις, ενώ όλοι ψάχνουμε τρόπους για να βοηθήσουμε τον πλανήτη αλλάζοντας απλά τις καθημερινές μας συνήθειες ή τα προϊόντα που επιλέγουμε» λέει η Φοίβη. «Θέλω να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας για την προστασία του πλανήτη, και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους της συνεργασίας μου με τη weDo/.

«Το να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα που δημιουργούνται από συστατικά φυσικής προέλευσης, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Αυτό που αγαπώ στη weDo/ είναι ότι κατάφεραν να επηρεάσουν πολύ κόσμο να αλλάξει συνήθειες και να δρουν μαζί, ενώ παράλληλα έχουν δημιουργήσει προϊόντα εξαιρετικής απόδοσης».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το μήνυμα της Phoebe Dynevor:

Phoebe Dynevor: weDo/ Advocate for Positive Change | Manifesto | weDo/

Λίγα λόγια για τη weDo/ Professional
Η weDo/ Professional έχει αναπτύξει μια σειρά από μινιμαλιστικά προϊόντα που δεν περιέχουν σιλικόνες και θειικό άλας, καθώς έχουν πιστοποιηθεί από την Vegan Society και την Cruelty Free International. Συνυφασμένο με επιστήμονες σε επαγγελματικά εργαστήρια κομμωτικής και σε συνεργασία με κομμωτές, κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την επαγγελματική απόδοση. Η μοναδική τεχνολογία χωρίς σιλικόνες καθιστά τη σύνθεσή τους ιδιαίτερα αποτελεσματική στη βελτίωση των μαλλιών. Τα προϊόντα χρησιμοποιούν διαφορετικούς συνδυασμούς συστατικών ισχύος, όπως ηθικής προέλευσης βούτυρο murumuru & cupuaçu, ελαιόλαδο, έλαιο macadamia και νερό από μπαμπού, για να θρέψουν και να προστατεύσουν τα μαλλιά αφήνοντας τα απαλά και υγιή. Οι συσκευασίες των προϊόντων weDo/ Professional κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Η Cecile Jolly, co-founder της weDo/ για τη Phoebe Dynevor, μια γυναίκα υπέρμαχος της θετικής αλλαγής.

«Το brand ήταν τυχερό που γνώρισε προσωπικότητες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, έως σήμερα, που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες. Ειδικοί, επιστήμονες, καταναλωτές και ιθύνοντες αλλαγής που όλοι έχουν ένα κοινό όραμα αλλά συνεργάζονται με τη weDo/ με διαφορετικούς τρόπους», δήλωσε η Cecile Jolly, συνιδρύτρια του weDo/.

«Σήμερα, αυτή η περιπέτεια παίρνει μια νέα διάσταση και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Phoebe στην οικογένεια της weDo/. Είναι μια αυθεντική συνοδοιπόρος της θετικής αλλαγής που χρησιμοποιεί την επιρροή της μόνο για καλό. Το πάθος της για αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε στη weDo/ είναι πραγματική έμπνευση για εμάς. Μαζί με τη Phoebe, θέλουμε να προσκαλέσουμε περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο ταξίδι προς μια πιο υπεύθυνη ρουτίνα περιποίησης, και να βγουν και οι ίδιοι για δράση για θετική αλλαγή».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice