Visual Browsing
Το ζωδιο σας

Αιγόκερως και ωροσκόπος Αιγόκερως

22/12 - 19/1
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Αιγόκερος
Μηνιαίες προβλέψεις
Αιγόκερος
Ετήσιες προβλέψεις
01.01.2021 - 31.12.2021

Επιτέλους τέλος! Με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να έχει εγκαταλείψει το ζώδιό σου ύστερα από τρία χρόνια στα οποία σε κούρασε πολύ και σε δοκίμασε σκληρά σε όλα τα επίπεδα, ανασαίνεις γεμάτος ανακούφιση.

Ο Κρόνος, πλέον από το ζώδιο του Υδροχόου και τον 2ο ηλιακό σου οίκο των αποκτημάτων, σε καλεί να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου και να κάνεις σωστή διαχείριση των πόρων σου. Φυσικά σαν Αιγόκερως πάντα έδινες σημασία στο χρήμα και την ασφάλεια που αυτό σου προσφέρει. Όμως, για τα επόμενα τρία χρόνια θα χρειαστεί μεγαλύτερη συνέπεια και μεθοδικότητα σε αυτό το κομμάτι. Ο Κρόνος μπορεί να φέρει κάποιους περιορισμούς στο εισόδημά σου ή μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν να περιορίσεις τα περιττά έξοδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται και λόγω μια μεγάλης επένδυσης που θα αποφασίσεις να κάνεις, όπως για παράδειγμα η αγορά ενός σπιτιού.

Σε κάθε περίπτωση, το ευτύχημα είναι ότι στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σου θα βρίσκεται και ο μεγάλος ευεργέτης Δίας στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι το τέλος του χρόνου, που θα λειτουργήσει εξισορροπητικά προς τα εμπόδια του Κρόνου.  Ο Δίας θα σε βοηθήσει να  αυξήσεις την αυτοεκτίμησή σου και την πίστη στον εαυτό σου, που είχε «λαβωθεί» αρκετά είναι η αλήθεια τα προηγούμενα χρόνια. Σαν αποτέλεσμα θα μπορέσεις κατά κάποιον τρόπο να «προσελκύσεις» τα κέρδη στη ζωή σου. Έτσι, θα υπάρξουν τώρα αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που μπορεί να οδηγήσουν και σε αύξηση εσόδων, όπως μια προαγωγή ή μια αύξηση, ενώ και η παραγωγικότητά σου θα ενισχυθεί σημαντικά.
Παράλληλα, ευνοούνται οι επενδύσεις και οι αγοραπωλησίες ακινήτων, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις οικονομικά ρίσκα και την τάση για αλόγιστες σπατάλες.
Το διάστημα από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Ιουλίου, που ο Δίας θα περάσει στους Ιχθείς, θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις και να προωθήσεις καλύτερα τη δουλειά σου.

Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ουρανό στον Ταύρο, που βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, στις 17/2, 15/6 και 24/12, θα σε βοηθήσουν να εκφραστείς πιο δημιουργικά και ελεύθερα τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι σημαντικό βέβαια να τονιστεί πως, για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, η διέλευση του Πλούτωνα από το ζώδιό σου συνεχίζει τη μεταμορφωτική της επιρροή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Μην καταφύγεις σε χειριστικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές προσπαθώντας να ελέγξεις τις αναπόφευκτες καταστάσεις που θα φέρει στη ζωή σου, αλλά αντίθετα ακολούθησε τη ροή των πραγμάτων

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη στις 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, θα σε βοηθήσουν να αποτοξινωθείς σωματικά και ψυχολογικά από οτιδήποτε σε στρεσάρει. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου, θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου στον ερωτικό τομέα, ενώ μπορεί να φέρει και μια εγκυμοσύνη.

Στο τέλος του χρόνου, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα γυρίσει ανάδρομη στις 21 Δεκεμβρίου, εγείροντας ζητήματα εμφάνισης και αυτοεικόνας, ενώ θα σε βάλει και στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που λειτουργείς μέσα στις σχέσεις σου.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5