Visual Browsing
Το ζωδιο σας

Καρκίνος και ωροσκόπος Καρκίνος

22/6 - 22/7
Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Καρκίνος
Μηνιαίες προβλέψεις
Καρκίνος
Ετήσιες προβλέψεις
01.01.2021 - 31.12.2021

Ένα βάρος λιγότερο. Το 2021 παίρνεις βαθιές ανάσες με την έξοδο του Κρόνου από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον άξονά σου, που σου έδωσε τα τελευταία τρία χρόνια σκληρά μαθήματα κυρίως στον τομέα του γάμου και των σημαντικών σου σχέσεων

Με το πέρασμά του στον 8ο ηλιακό σου οίκο, ξεκινά μια περίοδος τριών χρόνων που θα ασχοληθείς κυρίως με οικονομικά ζητήματα δικά σου, του συντρόφου σου ή τρίτων. Θα χρειαστεί να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τράπεζες, εφορίες, δάνεια, κληρονομικά κ.τ.λ. Η πίεση θα είναι μεγάλη και μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετή ανασφάλεια και άγχος σε ψυχολογικό επίπεδο. Βαθιά συναισθήματα φόβου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σου δημιουργήσουν ένα αίσθημα απαισιοδοξίας, ανηδονίας ή ακόμα και κατάθλιψη, ενώ μπορεί να προκύψουν και θέματα με την σεξουαλικότητά σου και τον τρόπο που λειτουργείς σε αυτό το κομμάτι.

Με τη βοήθεια όμως του Δία, που θα βρίσκεται μαζί με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου για φέτος, θα μπορούσες να δουλέψεις πάνω στον εαυτό σου και τους φόβους σου με τη βοήθεια ενός ειδικού. Είναι λοιπόν μια καλή χρονιά για να κάνεις στον εαυτό σου το δώρο της ψυχοθεραπείας και να αντιμετωπίσεις «τραύματα» που σε κρατάνε πίσω, προχωρώντας σε εσωτερικές αλλαγές. Ακόμη, ο Δίας μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντό σου και να φέρει νέες σεξουαλικές εμπειρίες, εξισορροπώντας τα εμπόδια του Κρόνου. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να καταφέρεις ευνοϊκούς διακανονισμούς χρεών και οφειλών, ενώ η βοήθεια μπορεί να έρθει και μέσω κοινών πόρων ή μιας κληρονομιάς. Όσοι διαχειρίζονται οικονομικά τρίτων θα ευνοηθούν σημαντικά.

Το διάστημα από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Ιουλίου, που ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύες, η αισιοδοξία και η όρεξή σου για νέες εμπειρίες αυξάνεται κατακόρυφα.

Ο Κρόνος θα σχηματίσει μέσα στο 2021 τρία τετράγωνα με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο και τον 11ο ηλιακό σου οίκο, καλώντας σε να απελευθερωθείς από φιλικές ή ερωτικές σχέσεις που σε φθείρουν.

Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου εξακολουθούν να επηρεάζονται από την παραμονή του Πλούτωνα απέναντί τους στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Θα υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας ή εξαρτητικά μοτίβα σχέσεων, που μπορεί να δημιουργήσουν βαθιές πληγές και θα μετασχηματίσουν οριστικά τον τρόπο που συνδέεσαι με τους άλλους.

Οι εκλείψεις της χρονιάς στον άξονα Διδύμων - Τοξότη, στις 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, θα βάλουν την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση σε πρώτο πλάνο, ωθώντας σε να υιοθετήσεις πιο υγιεινές συνήθειες, ενώ με τη σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, στις 19 Νοεμβρίου, θα σε απασχολήσουν ζητήματα φιλικών σχέσεων.

Στο τέλος της χρονιάς η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 21 Δεκεμβρίου θα σε φέρει αντιμέτωπο με θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που αφορούν και στο παρελθόν.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5