Visual Browsing
ΤΕΥΧΟΣ 497
STARDUST

Stardust 497

Stardust 497
Ζυγέ, φόρεσε flat παπούτσι γιατί έχεις δρόμο
  • A-
  • A+
0
Τα ζώδια της εβδομάδας από τον Γιώργο Πανόπουλο.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Με τον Άρη στον 9ο οίκο σου και τον Ερμή στον Ζυγό η λογική κυριαρχεί, ας πούμε, οπότε για αλλαγή μπορείς να αναπνεύσεις ελεύθερα. Μπορείς να δώσεις χειρουργικές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί και να αντιμετωπίσεις τα άγχη σου με αποστασιοποίηση τραπεζίτη που προσπαθεί να πείσει τους μετόχους για νέες επενδύσεις. Μπορείς να κινηθείς κοινωνικά και επαγγελματικά προμοτάροντας τον εαυτό σου σαν το απόλυτο Smash Hit. Μπορείς να θωρακίσεις τον εαυτό σου και να επεκτείνεις το δίκτυο των γνωριμιών σου με ανθρώπους που μπορεί να σου φανούν χρήσιμοι, γιατί σε μερικές εβδομάδες ο τομέας της επαγγελματικής ζωής αρχίζει να τσουρουφλάει. Προς το παρόν η δουλειά ρέει χωρίς εντάσεις, όπως και η καθημερινότητα.

[+] Είτε είσαι σε δουλειά είτε ψάχνεσαι για δουλειά, τώρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις μια άκρη που σε συμφέρει.

[-] Μη τρως ό,τι να ’ναι. Το σώμα σου δεν είναι χωματερή.


Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 16.10.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 16.10.2021

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Όταν ενεργοποιείται ο Τοξότης, όπως τώρα με τον Άρη εκεί, γίνεται θέμα η αγάπη άνευ όρων – άραγε υπάρχει; Επειδή μάλλον το να αγαπάει κάποιος χωρίς ανταλλάγματα αποτελεί γκρίζα ζώνη, τι θα ’λεγες για οικονομικές δοσοληψίες με συνεταίρους ή με οικονομικές υποχρεώσεις και δάνεια που έρχονται για να σε αγχώσουν; Θα μπορούσαμε επίσης να μιλήσουμε για επιθυμία για σεξ ή δημιουργικότητα, ή για την αγάπη που δεν επηρεάζεται από τις αντιδράσεις του άλλου και αποτελεί το μάθημα που χρειάζεται να εμπεδώσεις. Οι σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις, όπως και η συντροφική/ερωτική (ακόμα κι αν δεν υπάρχει) πιθανόν να υποφέρουν από στρες που συνοψίζεται στο «Θέλω τα πάντα, παίρνω τίποτα». Δεν είναι αρνητισμός, είναι θυμός με απογοήτευση. Έχεις χτικιάσει με τις σχέσεις. Ακόμα και η απόφαση για γάμο, συμβίωση ή σοβαρή εξέλιξη της σχέσης έχουν τόσες ευθύνες που η χαρά γίνεται φόβος, αν τα καταφέρεις ή αν τελικά πήρες τη σωστή απόφαση. Από τη μια η ανάγκη για συναισθηματική επαφή κι από την άλλη οι λογαριασμοί που δεν αφήνουν την πόρτα να ανοίξει.   

[+] Φόρα για οτιδήποτε δημιουργικό. Κι ακόμα: συναναστροφές, φλερτ, σεξ, καλοπέραση, διασκέδαση, παιδιά, σχέδια για το μέλλον.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 15.10.2021
Τα Ζώδια της Παρασκευής 15.10.2021

[-] Η οικονομική σου εξάρτηση από σύζυγο, σύντροφο, τράπεζα, συνεταίρο κ.λπ.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Έχεις δίκιο να παραπονιέσαι για έλλειψη  ικανοποίησης στις συντροφικές σου σχέσεις, ακόμα κι αν μόλις γύρισες από το μήνα του μέλιτος, αφού ο Άρης δυναμιτίζει τη συνύπαρξη με απαιτήσεις από τον άλλο, από πιθανή έλλειψη ενδιαφέροντος, από κόντρες και αντιπαραθέσεις πάνω σε σοβαρά και εντελώς ασήμαντα θέματα. Αυτή την περίοδο οποιαδήποτε σοβαρή διαπροσωπική σου σχέση μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει πεδίο μάχης με δύο Εγώ να προκαλούν το ένα το άλλο. Θυμήσου να μη φτάνεις στα άκρα τις συζητήσεις και να μην αφήνεσαι στην παρόρμηση – η υπομονή είναι μειωμένη, τα νεύρα τεταμένα, οι άλλοι ή εσύ με το ζωνάρι λυμένο για καβγά. SOS: Υπάρχει πιθανότητα μια σχέση να τελειώνει με τον ήχο μιας πόρτας που κλείνει με θόρυβο ή με ένα άτσαλο πέρασμα στο fb από in relationship σε single. Ταυτόχρονα βεβαίως η Αφροδίτη στην Παρθένο ψιθυρίζει από το υπόγειο της ψυχής σου ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή, ότι δεν έχει νόημα να τσακώνεσαι για ασήμαντά πράγματα, ότι η έκρηξη μιας στιγμής δεν μπορεί να βάλει σε κίνδυνο αισθηματα που έχουν αποδείξει την αντοχή τους, ότι όλοι χρειαζόμαστε μια «οικογένεια» κι ας μας τρελαίνει κάποιες φορές.

[+] Οι ελεύθεροι μπορούν να απολαύσουν τη ζωή σε όλες τις διαστάσεις της, οι δεσμευμένοι να δημιουργήσουν σχεδόν δίκαια μοιρασιά. 

[-] Πολλά νεύρα.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Με τον Άρη στον Τοξότη η προσοχή στρέφεται στην εργασιακή καθημερινότητα – είτε μέσα από έξτρα δουλειά είτε από μικροεντάσεις με συναδέλφους, πελάτες ή ανωτέρους είτε με μια προσπάθεια να στηρίξεις ως ελεύθερος επαγγελματίας τη δουλειά σου, να την ανανεώσεις, να τη σταθεροποιήσεις. Ταυτόχρονα και το σώμα γίνονται αντικείμενα μέριμνας – γυμναστήριο, τσεκ απ, δίαιτες, οδοντίατρος, υγιεινή διατροφή, γιόγκα, απόφαση να κόψεις τις κακές συνήθειες. Επίσης η καθημερινότητα αυξάνει τις πρακτικές της απαιτήσεις και κοντινοί σου άνθρωποι πιθανόν σε αγγαρεύουν ή σου πετάνε το μπαλάκι των δικών τους υποχρεώσεων. Αντίδοτο: Η Αφροδίτη στην Παρθένο δημιουργεί επικοινωνιακή άνεση, κοινωνικότητα με ευχάριστες συναναστροφές και την πειθώ που χρειάζεσαι ώστε να λύσεις αναίμακτα τυχόν προβλήματα σχέσεων ή να δικτυωθείς επαγγελματικά. Δεν είναι δύσκολη περίοδος – είναι φορτωμένη με πρακτικά ζητήματα αλλά με ευχάριστα ξέφωτα κάθε τόσο.

[+] Επικοινωνιακά σε φόρμα.

[-] Αυτή η εποχή δεν ενδείκνυται για θεαματικές αλλαγές.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Είναι όπως στα βιντεοπαιχνίδια – μια πίστα, μια περιπέτεια, εμπόδια, κι άλλα εμπόδια, μια ξαφνική βοήθεια ή τύχη, στο τέλος η κατάκτηση του στόχου. Υπάρχουν Λέοντες πολλών ταχυτήτων – κάποιοι βρίσκονται στο στάδιο εμπόδια κι άλλα εμπόδια, ανακαλύπτουν με τρόμο ότι η ζωή είναι δύσκολη όταν σχέσεις γκρεμίζονται, δουλειές αποκαλύπτουν τη ρεαλιστική τους διάσταση με άτσαλο τρόπο, άνθρωποι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων ή η ζωή αποκτάει ένα γκρι χρώμα. Άλλοι φαίνεται ότι κατακτάνε το στόχο με μια επαγγελματική σταθεροποίηση ή αντιμετωπίζοντας μια σχέση τους πιο σοβαρά με ένα γάμο ή μια συμβίωση. Κι άλλοι αρχίζουν ήδη να παίρνουν μια σημαντική βοήθεια, ανακαλύπτουν ότι βρίσκονται κοντύτερα στο στόχο ή πια φαίνεται καθαρά το λιμάνι. ΟΛΟΙ πάντως οι Λέοντες με τον Άρη στον Τοξότη αισθάνονται ότι συνεχίζουν να βρίσκονται στο παιχνίδι, έχουν ρεζέρβα ζωές και ότι ο έρωτας μαζί με τη δημιουργία αποτελούν πάντα τις προτεραιότητές τους βρέξει-χιονίσει.

[+] Ζητήματα καρδιάς, χαρά της ζωής, ανοιχτό μέλλον, συναναστροφές, έκφραση.

[-] Μην γκρινιάζεις. Δεν είναι του στιλ σου και το κάνεις κι άχαρα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Προσπαθείς σκληρά να διατηρήσεις τον έλεγχο του πλοίου. Ακόμα κι οι κακόπιστοι, που μιλάνε για τελειομανία στα όρια του ψυχαναγκασμού και υπερβολική κριτική, είναι έτοιμοι να ομολογήσουν ότι τα καταφέρνεις περίφημα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Ακόμα κι αν η οικογένεια, ή το σπίτι ως οίκημα, είναι πρόβλημα με τον Άρη στον Τοξότη, ή η επαγγελματική ζωή ανηφορική, ή οι συνεργασίες σου έχουν powers games, ακόμα κι αν ο Άλλος κατέληξε να σου ρυθμίζει όλη τη ζωή και να γίνεται βαρόμετρο της διάθεσής σου, θυμήσου ότι όσο αποκρουστική κι αν σου ακούγεται η λέξη Αλλαγή χρειάζεται να πάρεις (ή έχεις πάρει ήδη) μερικές γενναίες αποφάσεις. Επίσης μην ξεχνάς ότι η εξέλιξή μας μερικές φορές απαιτεί και χωρισμούς που κανείς δεν αρνιέται ότι είναι επώδυνοι και δύσκολοι. Πιθανόν να αισθάνεσαι το γραφείο σου σαν κελί  και τους ανωτέρους σου δεσμοφύλακες. Πιθανόν να αισθανθείς ξένος στο ίδιο σου το σπίτι. Όμως χρειάζεται να προχωρήσεις αποχαιρετώντας ένα κομμάτι της ζωής σου, ή μεταμορφώνοντάς το, ή εξελίσσοντάς το. Σε κάθε περίπτωση, όχι αφήνοντάς το ίδιο.

[+] Έχεις γοητεία, αναζητούν την παρέα σου, είσαι πειστικός/ή – αξιοποίησε αυτά τα χαρακτηριστικά με όποιον τρόπο θέλεις.

[-] Αν κάποιος σου βάζει τρικλοποδιά αυτός είναι ο εαυτός σου – αποκλειστικά.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Όταν τα επαγγελματικά πηγαίνουν καλά τα αισθηματικά μπάζουν νερά. Κι όταν οι σχέσεις κυλάνε χωρίς πρόβλημα τότε στα επαγγελματικά παρουσιάζονται ρωγμές. Μπορεί το σύμπαν να διασκεδάζει με τέτοιες αντιφάσεις, αλλά εσύ καθόλου. Το σίγουρο είναι ότι ενώ μπορείς να είσαι ευχάριστος/η στη δημόσια ζωή σου, να δίνεις αντικειμενικές συμβουλές και να κάνεις τους άλλους να χαμογελάνε με το χιούμορ σου, συχνά υποφέρεις γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει τι περνάς. Και τι περνάς άραγε; Πολλά, τι να τα λέμε πάλι. Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να κατηγορείς τον εαυτό σου για τίποτα – τα επίπεδα άγχους είναι φυσιολογικά, οι άνθρωποι γύρω σου είναι ανοιχτοί, είσαι σε φάση κοινωνικότητας, επικοινωνιακός/ή, μέσα σε κόσμο. Υπάρχουν φυσικά καθημερινές εκκρεμότητες που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις, επαγγελματικά ραντεβού και διάθεση για καινούργιες εργασιακές περιπέτειες και συζητήσεις, οπότε, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στο κύμα που σε βγάζει σε ευοίωνες ακτές. Ακόμα και η κακή οικονομική σου κατάσταση δεν σε επηρεάζει τόσο πολύ αφού η ζωή  δείχνει το φωτογενές της προφίλ.

[+] Εσωτερική ησυχία, εργασιακή νηνεμία, ευχάριστη καθημερινότητα.

[-] Μπορείς να διαφωνήσεις έντονα αρκεί να μη δημιουργήσεις ρήγματα.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Το έχουμε επισημάνει ξανά: Όταν ένας Σκορπιός νιώθει τα αισθήματά του να τον κατακλύζουν βρίσκεται σε μια περιοχή ναρκοθετημένη, με αποτέλεσμα να κάνει ένα βήμα πίσω ή να εξαφανίζεται. Κι αν το συναίσθημα επιμείνει αρχίζει να του δημιουργεί αίσθηση κινδύνου – είναι στο έλεος του άλλου, επικίνδυνη προοπτική για έναν Σκορπιό. Με πλανήτες που αφυπνίζουν επιθυμίες, θυμό, πρωτόγονα αισθήματα, προσπάθησε να αποφύγεις την πρώτη σου αντίδραση που είναι να αρνηθείς ότι έχεις ανάγκες που χρειάζεται να εκφράσεις. Κάθε τι που καταπιέζεται βγαίνει έξω αργότερα ως έκρηξη. Είσαι συναισθηματικά διψασμένος/η και πρέπει να πιεις νερό – τόσο απλά. Πάμε σε κάτι πιο βατό. Είναι μια εποχή που σε σπρώχνει να βρεις οικονομικές λύσεις. Που διευκολύνεσαι να στύψεις το μυαλό σου ώστε να βρεις μέσα από συνεταίρους, δουλειές και διαπραγματεύσεις, άκρη με τα οικονομικά αδιέξοδα. Κι αφού οι ψυχαναλυτές λένε ότι χρήμα και αισθήματα συνδέονται, τότε μπορείς να μετουσιώσεις τη συναισθηματική επιθυμία σε δημιουργικότητα που θα σου αποφέρει χρήμα.

[+] Βρες την ιδέα και πούλα την. Διεύρυνε την οικονομική σου ασφάλεια με κάτι έξτρα, μπορείς.

[-] Αχ αυτές οι σκέψεις που σε υπονομεύουν, σταμάτα τες πριν σε πάρουν στο λαιμό τους.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Άλλη μια φορά: Σε ενδιαφέρει η επαγγελματική ή η προσωπική ζωή; Προτιμάς την ασφάλεια του σπιτιού ή μια εξωστρεφή/κοινωνική –ακόμα και πολιτική– ζωή; Μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο ή κάποιο από τα δύο έχει ανεπαισθήτως γίνει νούμερο ένα προτεραιότητά σου; Η ουσία είναι ότι δεν είσαι ευχαριστημένος/η με αυτό που κάνεις, αν δεν έχεις μια σταθερή (οικογενειακή) βάση ως αναφορά. Η φήμη κρατάει λίγο. Τα γούστα και οι τάσεις του κόσμου αλλάζουν συνεχώς. Τα ξέρεις όλα αυτά. Αν νομίζεις ότι η καριέρα μπορεί να γίνει το σπίτι που ονειρεύεσαι δίνοντάς σου τη ζεστασιά που έχεις ανάγκη, γελιέσαι. Το να παίζεις στα χέρια σου Προσωπική Ζωή και Επάγγελμα απαιτεί δεξιοτεχνία ταχυδακτυλουργού. Ο γόρδιος δεσμός στενών σχέσεων και δουλειάς που καλείσαι να ξεμπερδέψεις αυτή την εποχή δεν λύνεται με σπαθί. Υ.Γ. Μετά την τοποθέτηση του προβλήματος μπορείς να συνεχίσεις την εξοντωτική δουλειά που κάνεις, αποφεύγοντας παγόβουνα ανταγωνισμού, υστερίες, τρελές απαιτήσεις, deadlines και πίεση.

[+] Όσο πιο πολύ βγαίνεις τόσο πιο πολύ σε θυμούνται κι όσο εντυπώνεσαι θετικά τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες όταν ζητήσεις να πάρεις αυτό που θέλεις.

[-] Ό,τι ραγίζει δεν ξανακολλάει.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αν αισθάνεσαι κάτι που δεν έχει όνομα να σου σκιάζει την ψυχή, αν ακούς ένα ρολόι που δεν υπάρχει υπενθυμίζοντάς σου ότι πρέπει να κάνεις κάτι σοβαρό που δεν ξέρεις τι είναι, αν αγχώνεσαι από κεκτημένη ταχύτητα για κάτι που έχεις ήδη κάνει ή αν έχεις την εντύπωση ότι κάποιες στιγμές αισθάνεσαι πειραματόζωο σε συνθήκες πίεσης, τότε βρίσκεσαι υπό την επιρροή του Άρη στον Τοξότη, οπότε θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι τα τέλη σχεδόν του Οκτωβρίου που μπαίνει στο ζώδιό σου και όλα γίνονται πάλι πραγματικά. Βεβαίως πώς να σου πει κάποιος να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα κάθε κατάσταση όταν βρίσκεσαι σε μία διαρκή συναισθηματική/επαγγελματική αναμπουμπούλα κι επιπλέον όλοι ζητάνε κάτι από σένα; Υ.Γ. Εντάξει, τα πάρα πάνω μπορεί να τα θεωρείς μια συνηθισμένη κατάστασή σου, όμως την Αφροδίτη στην Παρθένο, που αποτελεί μια αισιόδοξη, κοινωνική, κινητική, ενδιαφέρουσα διέλευση, θα είναι κρίμα να την αγνοήσεις.

[+] Επαγγελματικές συναντήσεις και επόμενα βήματα και σχέδια, σπουδές, ταξίδια, διαφήμιση, μετακόμιση, σεμινάρια.

[-] Εσύ για όλους, για σένα (σχεδόν) κανείς. 


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι που πρώτοι ταλαιπωρήθηκαν από τον Κρόνο είναι αυτοί που πριμοδοτούνται από τον Δία που ξεκίνησε την πορεία του στον Λέοντα στα μέσα του Ιουλίου. Οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαήμερου μπαίνουν ή μάλλον ξαναμπαίνουν για τρίτη φορά στον Κρόνιο χορό, γεγονός που σημαίνει ότι σημαντικές σχέσεις και επαγγελματικά έρχονται στο προσκήνιο για οριστικές αποφάσεις. Τώρα αυτή την περίοδο οι προσωπικοί πλανήτες που επηρεάζουν σε συντομότερο διάστημα όλους τους Υδροχόους βρίσκονται ή σε φιλικά προς το δικό σου ζώδια και σε επηρεάζουν θετικά ή σε κάποια που η επιρροή τους δεν είναι τόσο σοβαρή ώστε να προκαλέσει πρόβλημα. Έτσι η εποχή έχει κινητικότητα και επικοινωνία, κάποιες πιθανές οικονομικές απολαβές, συνεργασίες και φίλους, εξόδους και ερωτική επιθυμία, μελλοντικά σχέδια και επαγγελματικές συνεργασίες. Η ζωή κυλάει, εσύ κυλάς μαζί της – cool.

[+] Το μυαλό ξυράφι – χρησιμοποίησέ το σε συζητήσεις, αναζητήσεις, στη δουλειά, τις σχέσεις.

[-] Εντάξει, αν δεν φύγει τελείως ο Κρόνος από τον Σκορπιό –φεύγει σε μια πρώτη δόση τον Δεκέμβριο– το άγχος θα είναι παρόν.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Η Αφροδίτη στην Παρθένο, σε ένα νευραλγικό τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σου που συμβολίζει τις διαπροσωπικές, συντροφικές σου σχέσεις, είναι αφορμή για μερικές επισημάνσεις: Φυσικά και γοητεύεις – δεν θα μπορούσες ωστόσο να είσαι πρωταγωνιστής/στρια σε mainstream χολιγουντιανή κομεντί. Είσαι ο ρομαντικός ήρωας μιας ανεξάρτητης παραγωγής, με ένα ρόλο δραματικό, αλλόκοτο και παράξενο σε μια ιστορία που διαθέτει ειρωνεία, απίστευτες συμπτώσεις και αναποδογυρίσματα της τύχης. Όσο κι αν θέλεις να είσαι «κανονικός/ή», όσο κι αν προσπαθείς, ποτέ δεν θα γίνεις. Στην προσπάθειά σου να είσαι στις σχέσεις «όπως όλοι οι άλλοι» ξεχνάς την ανοιχτή, γεμάτη κατανόηση και συμπάθεια φύση σου και γίνεσαι ζηλιάρης/α, κτητικός/ή, απαιτητικός/ή, εξαρτημένος/η. Κάνεις, δηλαδή, όλα όσα μπορούν να ξενερώσουν  κάποιον που σε θέλει. Αντί να δημιουργήσεις, καταστρέφεις τις στιγμές. Συνειδητοποιώντας μερικές αδυναμίες σου και παρόλες τις επιπλοκές που μπορεί να υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή, έχεις την ευκαιρία να δώσεις κάπου την καρδιά σου ή να αναζωογονήσεις την υπάρχουσα ερωτική σου ιστορία.

[+] Σχέσεις οποιασδήποτε μορφής και κυρίως συντροφικές.

[-] Έντονο επαγγελματικά διάστημα. Μη σηκώνεις το γάντι που πιθανόν σου ρίχνουν με σκοπό να αρχίσει η αντιπαράθεση.  

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5