Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.07.2022

Δίδυμε, μπήκε και ο Ιούλιος και το μυαλό σου μοιάζει πλέον με χάρτη

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Παρασκευής 31 Ιουλίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Leonardo Marinho / Unsplash

Τα Ζώδια της Παρασκευής 01.07.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλό μήνα! Με χαμόγελο και αισιοδοξία υποδέχεσαι τον Ιούλιο, θέλοντας να πιστέψεις πως το καλοκαίρι σου θα είναι ακριβώς όπως το ονειρεύτηκες από 'δω και κάτω. Χμμμ...

Ταύρος
Καλό μήνα! Ίσως η επαφή με το ευρύτερο οικογενειακό σου περιβάλλον να έχει και ευχάριστες πτυχές, ίσως πάλι όχι ακριβώς, οπότε τουλάχιστον άσε τις αυταπάτες.

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Μπήκε και ο Ιούλιος και το μυαλό σου μοιάζει πλέον με χάρτη, καταστρώνοντας σχέδια για το πώς να ταιριάξεις εκείνο το ταξιδάκι με την επίσκεψη σε αυτούς τους φίλους κ.λπ. Αχ, ναι!

Καρκίνος
Καλό μήνα! Πρωτομηνιά μεν, αλλά οι λογαριασμοί και οι σχετικές υποχρεώσεις «τρέχουν», απασχολώντας πλήρως το μυαλουδάκι σου. #%!$%¥ (πες τα να ξεθυμάνεις)

Λέων
Καλό μήνα! Εγκαινίασε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού με ένα ritual ομορφιάς αποκλειστικά και μόνο για σένα, διότι τι σκ@τ@ βασιλιάς είσαι αν δεν βρίσκεις και μια ώρα για την περιποίησή σου;

Παρθένος
Καλό μήνα! Ο καιρός σου 'πεσε κάπως «βαρύς» και δυσκολεύεσαι ακόμα και με το πρωινό ξύπνημα σήμερα. Στην πραγματικότητα βέβαια βαριέσαι να απαντήσεις στο «πού θα πας φέτος διακοπές;»

Ζυγός
Καλό μήνα! «Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος; Ζει, ζει» άμα το θέλεις, οπότε μην το κάνεις και θέμα, απλά κράτα και μια επαφή με την πραγματικότητα στο ξεκίνημα του μήνα (που μπορεί και να αλλάξει την οπτική σου).

Σκορπιός
Καλό μήνα! Τα επαγγελματικά σου έρχονται πρώτα σε «ενδιαφέρον» και έγνοια σήμερα 1η Ιουλίου. Έλα, εντάξει μπράβο σου, you are the best σπασικλάκι. (Ε, μα τώρα)

Τοξότης
Καλό μήνα! Το πας με θετικότητα σήμερα, θέλοντας αυτή η διάθεση να αποτελέσει τον «μπούσουλα» και για τη συνέχεια του Ιουλίου. (Ok, αλλά διάβασε και τις μηνιαίες οπωσδήποτε για να τα «συνδυάσεις»)

Αιγόκερως
Καλό μήνα! Χωρίς ιδιαίτερα κέφια η Παρακευή, επηρεασμένη σαφώς από το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που γίνεται ακριβείας αύριο, προκαλώντας έντονο εσωτερικό εκνευρισμό. Ουφ.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Είσαι καλούλης σήμερα, σκεπτόμενος ιδέες για καλοκαιρινές εξόδους με το αμόρε σου, προσπαθώντας να φτιάξεις λίγο «κλίμα». Όχι, μπράβο σου δηλαδή.

Ιχθύες
Καλό μήνα! Μπήκαμε αισίως στον Ιούλιο και σε πιάνει μια ξαφνική φρίκη για το «project μαγιό», καθώς ο «καιρός γαρ εγγύς». Ντάξει, νωρίς το θυμήθηκες, αλλά σε κάθε περίπτωση όχι υπερβολές παιδιά, όχι υπερβολές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ