Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20.06.2022

Ιχθύ, «τσέκαρε» την καλή συνεννόηση στο σπίτι και τα επαγγελματικά

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άνδρας που κολλάει φωτογραφίες σε λευκό τοίχο

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20.06.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η μέρα σε βοηθά να κάνεις όλα όσα χρειάζονται από πλευράς πρακτικών εκκρεμοτήτων, βοηθώντας μάλιστα ιδιαίτερα και σε οποιουδήποτε είδους συζητήσεις και επαφές για τα επαγγελματικά και όχι μόνο.

Ταύρος
Αν είχες να να κάνεις μια οικονομική συζήτηση για τη δουλειά, να διαπραγματευτείς ένα χρέος, να διακανονίσεις ένα δάνειο κ.λπ, η Δευτέρα προσφέρει αρκετές δυνατότητες.

Δίδυμοι
Τυχερή η Δευτέρα για επαγγελματικές δοσοληψίες, επαφές, συζητήσεις, meetings, συνεντεύξεις για δουλειά, αποστολή βιογραφικών κ.λπ, αν και με αρκετή δόση υπερέντασης. Oh well.

Καρκίνος
Δώσε προτεραιότητα σε επαγγελματικές συζητήσεις, εμπορικές δοσοληψίες για την επιχείρησή σου και λοιπές υποχρεώσεις της δουλειάς, χωρίς ωστόσο να κλείνεις την πόρτα σου στο ευχάριστο, ειδικά τις βραδινές ώρες.

Λέων
«Exereticum» η Δευτέρα για να «εξασκήσεις» την επικοινωνιακή σου δεινότητα με τους συνεργάτες σου στη δουλειά, να επεξεργαστείτε ιδέες για ένα καινούργιο πρότζεκτ, αλλά και να μοιραστείτε ίσως και πιο προσωπικά θέματα.

Παρθένος
Με αρκετό συναισθηματισμό η Δευτέρα στα ερωτικά, που χρειάζεται ίσως να «κοντρολάρεις» λίγο προς το βράδυ, μαζεύοντας την υπερβολή, για το καλό σου.

Ζυγός
Θα ωφεληθείς περισσότερο σήμερα αν προσπαθήσεις να ακούσεις όσα λέγονται, παρά να κολλήσεις σε αυτό που «θέλεις» να ακούσεις, με τη μέρα να ευνοεί επίσης υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών.

Σκορπιός
Η Δευτέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά, π.χ. για να κλείσεις έναν καλό πελάτη αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, έχοντας και ερωτικό ενδιαφέρον προς το βράδυ.

Τοξότης
Αν χρειάζεται σήμερα να κάνεις μια παρουσίαση στη δουλειά, να προβάλεις/ «πουλήσεις» τον εαυτό σου με κάποιο τρόπο, αλλά και αν θέλεις να κάνεις «κίνηση» προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αιγόκερως
Μην σκαλίζεις παράπονα, απωθημένα και «ψυχικές παλιατζούρες» του παρελθόντος στα προσωπικά και τα οικογενειακά. Δεν σε βγάζει κάπου, παρά μόνο «μαζοχίζεσαι».

Υδροχόος
Αρκετά flirtatious σαν «διάθεση», αλλά ενδεχομένως και στην πράξη η  Δευτέρα, κατάλληλη για να πλησιάσεις με έξυπνο τρόπο το άτομο που σου κάνει «κλικ» ή και να βγεις ένα πρώτο ραντεβού.

Ιχθύες
«Τσέκαρε» την καλή συνεννόηση στο σπίτι και τα επαγγελματικά, αποφεύγοντας να τη θεωρήσεις δεδομένη ή να καταφύγεις βλακωδώς σε manipulation καταστάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ