Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 13 - 19 Ιουνίου 2022

Δίδυμε, αισθάνεσαι ότι πλέον «πατάς» καλύτερα στα πόδια σου, τουλάχιστον σε επίπεδο κατεύθυνσης για τους μελλοντικούς σου στόχους

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
didymoi.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 13 - 19 Ιουνίου 2022.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να αλλάζει ζώδιο τη Δευτέρα και να εισέρχεται στους Διδύμους -ορθόδρομος όμως αυτή τη φορά- ως 5/7, εξυπηρετώντας καλύτερα τις επικοινωνιακές σου ανάγκες μέσα στην καθημερινότητα. Αυτό το διάστημα θα είναι «γεμάτο» και πολυάσχολο, με αρκετές μετακινήσεις, επαφές, συνομιλίες, διαπραγματεύσεις τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά σου, αφού και’ συ ο ίδιος δεν θα θες να μείνεις άλλο στάσιμος, ακολουθώντας τις εξελίξεις, αλλά μάλλον θα θελήσεις να τις «διαμορφώσεις» τρόπον τινά, ξεφεύγοντας ακόμα από την προβλέψιμη ρουτίνα σου και μέσω μικρών αποδράσεων λόγω Καλοκαιριού. Η εξωστρέφεια και η διάθεση για ανανέωση θα είναι ακόμα πιο έκδηλη με την Υπερπανσεληνο του Ιουνίου στον Τοξότη που πραγματοποιείται την Τρίτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Με αυτό το φεγγάρι φαίνεται πως η πόλη και δεν σε «κρατά» πια, νιώθοντας ίσως και μια βιολογική αναγκαιότητα για ένα «διάλειμμα» από το συνεχές στρες, αφού η κούραση είναι κάτι μετρήσιμο πλέον, με ένα ταξίδι να αποτελεί την ιδανική λύση. Αν ωστόσο αυτό δεν είναι εφικτό για τους x λόγους, τότε οι τάσεις φυγής θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, εξετάσεις, σεμινάρια, πλάνα για μεταπτυχιακά, αλλά και μελλοντικοί στόχοι για την πορεία των επαγγελματικών σου θα σε απασχολήσουν επίσης, με θετικό κυρίως πρόσημο.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Η τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά με τον Ερμή να εγκαταλείπει τη Δευτέρα το ζώδιό σου και να εισέρχεται στους Διδύμους ως 5/7 ρίχνοντας το focus σου τώρα στα ζητήματα των οικονομικών σου, βοηθώντας σε να τα οργανώσεις με έναν «λειτουργικό» τρόπο για να ξέρεις που «βαδίζεις» από’ δω και κάτω. Είναι ώρα να δεις ξανά τον προϋπολογισμό σου, να τσεκάρεις το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων σου, να ψάξεις ίσως για μια δεύτερη πηγή εισοδήματος αν οι ανάγκες σου δεν καλύπτονται, να προσπαθήσεις να πετύχεις μια ρύθμιση χρεών κ.λπ. Και η Πανσέληνος του μήνα που πραγματοποιείται την Τρίτη στον Τοξότη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, έχει το «χρώμα» του χρήματος για’ σένα. Αυτή όμως σχετίζεται κυρίως με όσα αφορούν τρίτους, όπως τα οικονομικά της εταιρείας, μιας συνεργασίας, της οικογένειας, τα φορολογικά, τα κληρονομικά, ασφάλειες, δάνεια κ.λπ. Ίσως πρέπει να γίνει μια συζήτηση με τον σύντροφό σου, τον συνέταιρο ή τον λογιστή σου για το τι σε βάζει «μέσα», ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις στις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις. Αυτές όμως είναι καλύτερα να περιμένουν για μετά τις 18/6, γιατί μέχρι τότε το κλίμα θα είναι αρκετά ρευστό, οπότε δεν ευνοούνται σχετικές αποφάσεις. Αυτό το φεγγάρι μπορεί ακόμα να «πυροδοτήσει» κάποιες ανασφάλειες στα προσωπικά σου, φέρνοντας σε αντιμέτωπο με ψυχολογικά διλλήματα και συνειδητοποιήσεις για την συναισθηματική, αλλά ακόμα και σεξουαλική ικανοποίησή σου μέσα σε μια σχέση.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Με τον Ερμή να αλλάζει ζώδιο και να εισέρχεται στο δικό σου τη Δευτέρα, παραμένοντας εκεί ως τις 5/7 αλλά σε ορθή πορεία αυτή τη φορά, αισθάνεσαι ότι πλέον «πατάς» καλύτερα στα πόδια σου, τουλάχιστον σε επίπεδο κατεύθυνσης για τους μελλοντικούς σου στόχους. Ύστερα από ένα διάστημα ασάφειας και εμποδίων μπορείς τώρα να αξιοποιήσεις τη δύναμη του μυαλού σου για να οργανώσεις καλύτερα τη ζωή σου σε πρακτικό επίπεδο, να τρέξεις γρηγορότερα συζητήσεις, συνομιλίες, επαφές, επαγγελματικά ραντεβού, αναπτύσσοντας με περισσότερη ακρίβεια τα πλάνα σου, βάζοντας μπρος σε νέα ξεκινήματα. Την Τρίτη ωστόσο πραγματοποιείται η Υπερπανσέληνος του Ιουνίου απέναντί σου στον Τοξότη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, φέρνοντας προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο. Δεν είναι ένα «απλό» φεγγάρι, με την έννοια ότι αφενός «πέφτει» πάνω στα γενέθλιά σου, άρα για όσους είναι γεννημένοι κοντά στις 14/6 η επιρροή του αφορά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά και αφετέρου σε βάζει στην «άχαρη» διαδικασία της συνάντησης με την πραγματικότητα στον συγκεκριμένο τομέα. Και φυσικά η τάση για «μελόδραμα» θα είναι υπαρκτή, όπως σε κάθε ολόγιομο φεγγάρι άλλωστε, όμως το ζητούμενο της δικής σου ικανοποίησης και της συναισθηματικής επάρκειας που αντλείς μέσα από τη σχέση, θα σε οδηγήσει ενδεχομένως σε αποφάσεις που δίσταζες να πάρεις εδώ και καιρό.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Και εκεί που ήσουν σε μια σχετικά πιο εξωστρεφή επικοινωνιακά φάση, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους την Δευτέρα και η παραμονή του εκεί μέχρι τις 5/7, δείχνει μια πιο «εσωτερική» νοητικά περίοδο, που ασχέτως με το τι δείχνεις προς τα έξω, το μυαλό σου δουλεύει παράλληλα σε «silent mode», κρατώντας πολλά πράγματα για τον εαυτό σου. Αυτό φυσικά μπορεί να υπαγορεύεται και από μια πρακτική ανάγκη για «πνευματική απομόνωση» π.χ. λόγω διαβάσματος για την εξεταστική αν είσαι φοιτητής, λόγω της ενασχόλησης με ένα απαιτητικό πρότζεκτ στη δουλειά, εξαιτίας ενός χωρισμού από μια σχέση που άφησε ενδεχομένως πληγές που αργούν να γιάνουν, άρα το πολύ «βουητόλ» δεν βοηθά κ.λπ. Δεν αποκλείεται φυσικά να παίζει και κάποιο παρασκήνιο στα επαγγελματικά ή να έχεις «χίλια δυο» στο κεφάλι σου, από το να τρέξεις για ένα θέμα υγείας δικό σου ή ενος αγαπημένου προσώπου και δε συμμαζεύεται. Η Πανσέληνος όμως στον Τοξότη που σχηματίζεται την Τρίτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, σε καλεί να ασχοληθείς λιγάκι με τη διαμόρφωση μιας πιο λειτουργικής καθημερινότητας, που θα σε βοηθήσει να ντιλάρεις καλύτερα το στρες, γιατί δεν είσαι «χαλκέντερος» και το σώμα σου δεν είναι σκουπιδοτενεκές. Είναι ώρα λοιπόν να δώσεις σημασία στον τρόπο που διατρέφεσαι, ασκείσαι, φροντίζεις εν γένει τη φυσική σου κατάσταση, τη χαλάρωση και τον ύπνο σου, βάζοντας ένας στοπ στη διαρκή εξάντληση λίγο πριν ξεκινήσουν τα γενέθλιά σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καθώς ο Ερμής εγκαταλείπει τη Δευτέρα τον τομέα της καριέρας σου και εισέρχεται στους Διδύμους μέχρι τις 5/7, η διάθεσή σου χαλαρώνει αρκετά και η κοινωνικότητα σου σε βοηθά να δικτυωθείς καλύτερα με πρόσωπα που μπορούν να σε συντροφεύσουν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες. Και πως αλλιώς, καλοκαιράκι είναι, θέλεις τις βόλτες σου, τις εξόδους σου, τα ουζάκια σου, τις κοντινές σου αποδράσεις, να επικοινωνήσεις με φίλους, να ανοιχτείς, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς ει δυνατόν. Κάτι τέτοιο «υποβοηθείται» και από την Υπερπανσέληνο του μήνα στον Τοξότη που σχηματίζεται την Τρίτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Αν είσαι ελεύθερος επιβάλλεται να κυκλοφορήσεις περισσότερο το επόμενο δεκαπενθήμερο, να προσεγγίσεις με θάρρος το αντικείμενο του πόθου σου και που ξέρεις, μπορεί και να αναπτυχθεί μια ενδιαφέρουσα κατάσταση. Σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις που έχουν βρει τις ισορροπίες τους, οι συνθήκες για να περάσεις καλά και να μοιραστείς τον έρωτά σου με τον άνθρωπό σου είναι με το μέρος σου, ειδικά αν όλο αυτό συνδυαστεί με ένα ρομαντικό ταξιδάκι για δύο. Αν παρ’ ολ’ αυτά υπάρχουν προβλήματα δεν αποκλείεται η φάση να «μπλεχτεί» αρκετά, να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις ή να συνειδητοποιήσεις πως σου αξίζει πλέον κάτι καλύτερο, που σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου χωρίς «αλλά». Μην προχωρήσεις ωστόσο σε βιαστικές αποφάσεις, αλλά δώσε λίγο χρόνο στα πράγματα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Ο κυβερνήτης σου, Ερμής επιστρέφει για δεύτερη φορά στο ζώδιο των Διδύμων την Δευτέρα, όπου και θα παραμείνει ως τις 5/7, ορθόδρομος ωστόσο this time, βοηθώντας σε να οργανώσεις το πλάνο σου στα επαγγελματικά. Συζητητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις μπορούν από’ δω και κάτω να πάνε καλύτερα, ενώ τώρα είναι η στιγμή για να αχοληθείς με τη σύνταξη του βιογραφικού σου, να στείλεις e-mails για να περάσεις από συνεντεύξεις αν ψάχνεις για δουλειά, να κάνεις μια επιτυχημένη παρουσίαση κ.λπ. Με κάποιο τρόπο είσαι πιο «ορατός» στο εργασιακό περιβάλλον, οπότε αξίζει να κινητοποιηθείς προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Την Τρίτη πραγματοποιείται η Υπερπανσέληνος του Ιουνίου στον Τοξότη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, αποτελώντας μια συνθήκη μεγαλύτερης έντασης, τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο. Το να καταφέρεις να βρεις μια ισορροπία μέσα σου θα είναι ίσως αρκετά «tricky», με την ψυχολογική αναστάτωση να πυροδοτείται από πολλά και διάφορα που έχεις μαζέψει μέσα σου τον τελευταίο καιρό, ακόμα ακόμα και από καταστάσεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και αφορούν θέματα της παιδικής ηλικίας. Το να γκρινιάξεις και να «χρεώσεις» ωστόσο τους άλλους για «τα σπασμένα» δεν είναι η κατάλληλη τακτική, αφού μάλλον θα «αγριέψει» ενδεχομένως τα πράγματα, με την εξεύρεση χρόνου αποκλειστικά για’ σένα να προτιμάται σε κάθε περίπτωση. Δεν αποκλείεται για κάποιους να υπάρξουν και χωροταξικές αλλαγές με αυτό το φεγγάρι, όπως μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση κ.λπ.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Η μετακίνηση του Ερμή την Δευτέρα στους φιλικούς Διδύμους μέχρι τις 5/7 φέρνει μια πιο ανάλαφρη «χροιά» μέσα στην καθημερινότητά σου στο κομμάτι της νοητικής επεξεργασίας και διαχείρισης των καταστάσεων, επιτρέποντάς σου πιο λειτουργικούς τρόπους επικοινωνίας με το περιβάλλον σου. Κάποια άγχη φαίνεται πως «υποχωρούν» ή τουλάχιστον καταλαβαίνεις τη σημασία της προτεραιοποίησης στη ζωή σου, διαμορφώνοντας έτσι το πρόγραμμά σου ώστε να χωράει και λίγη διασκέδαση, βόλτες, περισσότερο χρόνο για τους φίλους, αλλά φυσικά και ταξίδια με το αμόρε που τόσο λαχτάρας. Είναι σημαντικό για’ σένα να κάνεις μια αλλαγή στη ρουτίνα σου, βάζοντας μέσα στη μέρα δραστηριότητες, χόμπι και συναντήσεις που μπορούν να σε ανανεώσουν. Στο ίδιο «μοτίβο» είναι και η Υπερπανσέληνος του μήνα στον Τοξότη, που πραγματοποιείται την Τρίτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Οι τάσεις φυγής μεγεθύνονται και πραγματικά αξίζει να κανονίσεις ένα ταξίδι, έστω και ολιγοήμερο, για να αλλάξεις παραστάσεις. Αυτό το φεγγάρι θα ενισχύσει ακόμα την όρεξή σου για μάθηση, είτε «κλασικά» μέσω των σπουδών αν βρίσκεσαι σε αυτή την ηλικία, είτε μέσω «εναλλακτικών οδών», όπως σεμιναρίων για θέματα που άπτονται της προσωπικής εξέλιξης, ανοίγοντάς σου νέες προοπτικές, μακριά από τοξικές καταστάσεις. Ίσως σ' αυτό συντελέσει και μια σχετική συζήτηση με κάποιο κοντινό σου άτομο.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής εγκαταλείπει τον άξονά σου και το ζώδιο του Ταύρου και περνά τη Δευτέρα μέχρι και τις 5/7 και πάλι στους Διδύμους, σε ορθόδρομη πορεία ωστόσο, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου once more στην οικονομική σου πραγματικότητα. Είναι καιρός να καθίσεις και να υπολογίσεις «με χαρτί και μολύβι» τα δεδομένά σου, τσεκάροντας μισθούς, φορολογικά, ένσημα, πληρωμές ΕΦΚΑ, δόσεις δανείων και όλα τα υπόλοιπα...«χαριτωμένα» που άπτονται του πορτοφολιού σου και αφορούν και τρίτους. Μπορείς τώρα με μεγαλύτερη ευκολία να ασχοληθείς με πληρωμές λογαριασμών, ρυθμίσεις χρεών, διατροφές, κληρονομικά, περιουσιακά, τα οικονομικά της επιχείρησής σου ή ακόμα και τα οικονομικά του συντρόφου σου αν υπάρχει κοινή διαχείριση. Τον ίδιο τομέα «αγγίζει» και η Υπερπανσέληνος του Ιουνίου που πραγματοποιείται την Τρίτη στον Τοξότη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Βγάζει ωστόσο στην επιφάνεια και κάποιες βαθύτερες ανασφάλειες λόγω της παρούσας παγκόσμιας οικονομικής συγκυρίας, με τις αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων, στην ενέργεια κ.λπ., και έτσι μπορεί να σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο μιας δεύτερης/ συμπληρωματικής δουλειάς για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Αν ωστόσο προκύψει μια πρόταση συνεργασίας ή χρειαστεί να υπογράψεις ένα συμβόλαιο αυτές τις μέρες, άφησε το καλύτερα για μετά τις 18/6, καθώς θα επικρατεί αρκετή σύγχυση.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Είσαι ο πρωταγωνιστής της τρίτης εβδομάδας του μήνα, που δίνει μεγάλη έμφαση στο κομμάτι των σχέσεων με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά. Με τον Ερμή να «μετακομίζει» ζώδιο και να περνά και πάλι απέναντί σου στους Διδύμους ως τις 5/7, συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις ευνοούνται περισσότερο αυτό το διάστημα, προσφέροντας δυνατότητες για συνεννόηση και υλοποίηση σχεδίων που είχες σε αναμονή. Δεν αποκλείεται έτσι να επανέλθεις τώρα σε κάποιο θέμα ή πρότζεκτ, βρίσκοντας τον τρόπο να το «τρέξεις» γρηγορότερα από δω και κάτω, ή να επιχειρήσεις μια συμφιλίωση με ένα άτομο που σημαίνει πολλά για σένα. Την Τρίτη ωστόσο πραγματοποιείται η Υπερπανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, προκαλώντας μια απότομη κορύφωση σε ψυχολογικό επίπεδο, καθιστώντας το μάλλον αδύνατο το να μην εκφράσεις τα αληθινά σου συναισθήματα «to whom it may concern». Αυτό έχει δύο αναγνώσεις: σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μια όμορφη σχέση, στην οποία που υπάρχει σεβασμός, αρμονία και κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σου, τότε θα νιώσεις μια απίστευτη εσωτερική πληρότητα, ενώ σε αντίθεση περίπτωση, αν υπάρχουν μεταξύ σας μυστικά ή πράγματα που κρύβεται ενδελεχώς «κάτω από το χαλάκι», τώρα θα βγουν στην επιφάνεια με άλλη δυναμική, οδηγώντας πιθανώς σε εξελίξεις.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η δουλειά είναι το μεγάλο σου πάθος -ξεκάθαρα- και με τον Ερμή να περνά την Δευτέρα στους Διδύμους ως τις 5/7 ρίχνεις το focus σου στην εξεύρεση λύσεων σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά. Αυτή η περίοδος προσφέρεται για επαφές, διαπραγματεύσεις συμφωνιών συνομιλίες με πελάτες, συνεργάτες, προϊσταμένους, υπαλλήλους κ.λπ., ενώ σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης δουλειάς, είναι καιρός να οργανωθείς και πρακτικά, στέλνοντας βιογραφικά, περνώντας από συνεντεύξεις κ.λπ. Είναι ακόμα ένα καλό διάστημα για να βρεις τον κατάλληλο ειδικό για ένα θέμα υγείας που σε ταλαιπωρεί -δικό σου ή ενός αγαπημένου προσώπου- μαζεύοντας συστάσεις, τηλέφωνα και διευθύνσεις από γιατρούς που μπορούν να σε κατευθύνουν αναλόγως, καταλήγοντας έτσι στην κατάλληλη θεραπεία. That being said, η Υπερπανσέληνος του Ιουνίου που σχηματίζεται την Τρίτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, ζητά την απόλυτη προσοχή σου σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Το μήνυμα είναι απλό: ασχολήσου τώρα με τις σωματικές και ψυχολογικές ανάγκες του οργανισμού σου, για να μην «τρέχεις» αργότερα. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζεις, ωστόσο μέσα στην «τρέλα» της καθημερινότητας «προτιμάς» ίσως να αμελείς, προκρίνοντας το στρες, τα «κουλά» ωράρια και κατ’ επέκτασιν το πρόχειρο φαγητό. Ξεκίνησε περιορίζοντας τη ζάχαρη και το «ραμαζάνι» μετά τις 21:00 το βράδυ.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Μια σχετικά πιο «άνετη» εβδομάδα ξεκινά, με τον Ερμή να περνά την Δευτέρα στους Διδύμους και τον 5ο ηλιακό σου οίκο ως τις 5/7, δίνοντάς σου αβάντες επικοινωνιακά και μεγαλύτερη διάθεση για κοινωνικότητες. Θα μπορέσεις έτσι να αφεθείς λιγάκι στο «plaisir d’ amour», κάνοντας τις προσπάθειές σου στο φλερτ, βγαίνοντας ένα πρώτο ραντεβουδάκι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κανονίζοντας μια έξοδο ή γιατί όχι ένα ταξιδάκι με τον σύντροφό σου για να ανανεώσετε τη σχέση σας κ.λπ. Καλή περίοδος και για να ασχοληθείς με ζητήματα παιδιών, δίνοντας τη στήριξή σου σε ένα δικό τους θέμα, σχετικό με σπουδές, προσωπικά ή whatever ανάλογα με την ηλικία, να περάσετε μαζί περισσότερο χρόνο κάνοντας σπορ ή δημιουργικές δραστηριότητες. Και η Υπερπανσέληνος του μήνα στον Τοξότη που πραγματοποιείται την Τρίτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, έχει κοινωνικό «προσανατολισμό». Συνδυαζόμενη ίσως και με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, θα μπορούσε να σημαίνει ένα extended version σε ένα ταξίδι με το αμόρε ή την παρέα, απολαμβάνοντας λίγες στιγμές χαλάρωσης. Αν ωστόσο αυτό δεν βγαίνει εκ των πραγμάτων, για οικονομικούς ή άλλους λόγους, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για καλέσματα και εξόδους, ώστε να περάσεις καλά. Ακόμα, μπορείς με αυτό το φεγγάρι να θέσεις στόχους σχετικά με πρότζεκτς στα επαγγελματικά, βρίσκοντας τους κατάλληλους συμμάχους για να προχωρήσεις στην υλοποίησή τους.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Τη Δευτέρα ο Ερμής εισέρχεται για δεύτερη φορά στους Διδύμους ως τις 5/7, τώρα όμως χωρίς «πισωγυρίσματα» λόγω ανάδρομης πορείας, βοηθώντας σε να εστιαστείς σε θέματα προσωπικών, οικογενειακών και σπιτιού. Αν το προηγούμενο διάστημα «πάλευες» για να βγάλεις άκρη με θέματα ακινήτων, όπως π.χ. να κανονίσεις μια επισκευή στο εξοχικό, να συζητήσεις για ένα ενοικιαστήριο, να ψάξεις ίσως για ένα νέο σπίτι, να οργανώσεις τα κληρονομικά σου κ.λπ., τώρα θα μπορέσεις να βρεις κάποιες λύσεις, αν και ένας σχετικός εκνευρισμός θα σε συνοδεύει όσο να’ ναι. Το να επικοινωνήσεις ίσως αυτό που νιώθεις με τον άνθρωπό σου, έναν συγγενή ή κάποιο άλλο πρόσωπο εμπιστοσύνης είναι μια δυνατότητα, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις καθώς στις 14/6 σχηματίζεται η Υπερπανσέληνος του Ιουνίου στον Τοξότη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, έχοντας και «φιλική συμμετοχή» από τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, περιπλέκοντας κάπως τα πράγματα. Η συναισθηματική υπερχείλιση θα είναι εύκολη αυτές τις μέρες, και αυτό ίσως πηγάζει από το γεγονός ότι νιώθεις πιεσμένος ανάμεσα στις υποχρεώσεις της δουλειάς και τις απαιτήσεις της προσωπικής/ οικογενειακής σου ζωής. Δεν είσαι ωστόσο «η Θεά Κάλι», οπότε το να βάλεις όρια και προτεραιότητες είναι must. Μια χωροταξική αλλαγή, μια νέα δουλειά, μια πρόταση/ το τέλος μιας συνεργασίας, δεν μπορούν να αποκλειστούν με αυτό το φεγγάρι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ